Vasenceto 2 #1 Публикувано 26 Декември, 2011 Здравейте, искам да попитам дали е нормално колата ми, а именно Хонда Сивик В18С4 да гори зимно време 14-15 л./100 км - бензин? Има ли някой такава кола от форума и ако има какъв разход му дава? Колата не съм я водил още на диагностика, но смятам скоро и това да направя. Кара се предимно на къси разстояния, до работа и обратно....около 10 км общо. Да, че през голямата част от времето е студена си е така, но все пак ми се вижда много. Същото разстояние го минавам и с другата Хонда която е с мотор D14A2 1.4 90 коня и ми дава разход макс 10л./100 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #2 Отговорено 26 Декември, 2011 Според мен е нормално , при мен люда дава около 13-14 в момента при спокойно каране на къси разстояния. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 26 Декември, 2011 Въпрос и във въпроса отговор д14 -10б18 -14за мен е нормално,при положение че са предимно студени .А на въм не е от най топлото време . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 26 Декември, 2011 Друг е въпроса че B18-ката е с 2-пъти повече коне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasenceto 2 #5 Отговорено 26 Декември, 2011 Тогава да предполагам че това е абсолютно нормално за сезона! Благодаря Ви за отговорите! Весели празници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове