Honda VTEC 0 #1 Публикувано 21 Декември, 2011 Започнах миналия ден да сменям селеновата втулка на лявия носач,но самия болт който е на нея като чели има гайка от другата страна вътре в моста,защото болта се върти свободно няляво надясно и не излиза навънка,а пък не виждам от каде може да и се хване контра като няма достъп до нея от никаде???Имате ли някакви мнения или съвет как да процедирам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 21 Декември, 2011 Селенови втулки бол ,носачи бол .Колега Да не съм спал на баба Ванга у ливадата та по тва /кара витек/ да позная за какво питаш дай някакъв ориентир .И все пак ще пробвам носача нвможеш да го свалиш от към магарето /гредата / .Гайка има, ако е там дето си мисля само цепене и заваряване .Налагало ми се е и става .Не че и една снимка няма да е от полза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda VTEC 0 #3 Отговорено 21 Декември, 2011 Да колега точно си се ориентирал от към магарето май се е скъсала гайката,а би ли ми казал то4но каде да го сцепя с шлайфа? Отдоло гледам има една дупка дето се вижда вътре и ако я разширя дали ще стане ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #4 Отговорено 22 Декември, 2011 Точно нея дупка трябва да целиш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #5 Отговорено 22 Декември, 2011 Селенова втулка? Да не е направена от селен? Не пишете глупости моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtec power 1 #6 Отговорено 22 Декември, 2011 срежи главата на болта и го избий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 22 Декември, 2011 Тая малка дупка изглежда образно казано ,все едно е тама да изтича вода от нея .Та нея я цепиш и те така .Та кво за втулките? срежи главата на болта и го избийИмаш ли идея каде е тоя болт? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #8 Отговорено 22 Декември, 2011 срежи главата на болта и го избийЧети внимателно и мисли малко преди да пишеш глупости!!!Следете мисълта на ФенаБГ.Явно е ял дървото и Ви дава много правилна насока за решаване на проблема.М/у другото е единствената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #9 Отговорено 23 Декември, 2011 (Редактирано) Идва от анг. сайлън- мълчалива, тиха, безшумна втулка. И аз незнам как е станало селенова втулка, но нека поне в форума знаем за какво става на въпрос и да сме коректни. Редактирано 23 Декември, 2011 от honda symphony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #10 Отговорено 23 Декември, 2011 то не е ли селентова втулка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda VTEC 0 #11 Отговорено 24 Декември, 2011 Днеска го опатках мамка му и болта гнусен,да не казвам в какво състояние беше като отворих дупката,хванах му контра и с 300 зора се разви,обаче за жалост превартя в гайката и сега трябва да търся нови(ако някой знае от къде да казва).Мерси на всички колеги най-вече на фенаБГ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове