HONDA-TEAM 129 #1 Публикувано 19 Декември, 2011 Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже точен размер на О-пръстена на делкото, защото ми хвърля масло от там и направо целите скорости са в масло. Питам ви за размера, защото в магазините които питах ми искат размер, а за да им дам размер трябва да сваля делкото и после О-пръстена, но проблема е че вали в момента и няма как да сваля делкото в дъжда. Надявам се някой да има точна информация и да помогне. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 19 Декември, 2011 ...и аз ме интересува за размер на О пръстен за моето делко от д16з9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #3 Отговорено 19 Декември, 2011 Ако някой знаещ ще дава размери, хайде да ползвам и аз темата да попитам за размера на моят О-пръстен. Д14А8 англичанка, делкото е хитачи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJONY 1 #4 Отговорено 19 Декември, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже точен размер на О-пръстена на делкото, защото ми хвърля масло от там и направо целите скорости са в масло. Питам ви за размера, защото в магазините които питах ми искат размер, а за да им дам размер трябва да сваля делкото и после О-пръстена, но проблема е че вали в момента и няма как да сваля делкото в дъжда. Надявам се някой да има точна информация и да помогне. Благодаря предварително. размера на опръстена е 26.4x3.1 /30110-PC6-005/ Редактирано 19 Декември, 2011 от DJONY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 19 Декември, 2011 ...мерси приятел за бързия отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #6 Отговорено 19 Декември, 2011 Мерси много колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 19 Декември, 2011 ... http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=30061&st=0&p=279060&hl="??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #8 Отговорено 20 Декември, 2011 ...знам,че бях писал в тема ама с търсачката не можах да я открия а размера го имах в стария телефон но той пострада без да мога да го измъкна,а и размера го мерих с шублера ама пръстена е износен и това са приблизителни размери ако има точен размер и някой го знае да сподели надявам се Джони не се е водил от мен ...та значи взех си близък до тоя размер О-пръстен 26 на 2.9 и след няколко месеца пак започна да пуска по малко сега вече повече чак дразни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #9 Отговорено 20 Декември, 2011 (Редактирано) Вземайте 25/4 или 25/5 и ще свърши работа,като се разпъне малко и става перфектно.Аз тази процедура я направих директно пред магазина(Свалям делкото и влизам вътре да меря) Редактирано 20 Декември, 2011 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valio-27 2 #10 Отговорено 3 Януари, 2012 За това пръстенче много си изпатих! Купих едно малко по стегнато сложих го на делкото но понеже е по стегнато и влизането е трудно но не и невъзможно НО ПЪК НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСЕТИ ДАЛИ ВЛИЗА ОНАЗИ ВИЛКА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПАСНЕ С РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИЯ ВАЛ! И при нятягането са се срещнали НЕ както трябва мъжко-женско и.........след 2 седмици както карам угасна колата! За мое учудване вилката се чупи вътре при разпределителния вал парчето попада под една от гърбиците и го блокира съответно прескача ангренажа........да не обяснявам повече че лошо ми става разминах се само със смяна на вал ! но от гумичка за 20 стотинки ремонта ми излезе 100 лв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове