Jump to content
dufosvti2

масовото заливане на автомобили се пренесе в Пловдив

Recommended Posts

ето на какво се натъкнах вчера сутринта,когато отидах на работа.това се случва на улицато на която паркирам през деня,докато работа.по цялата редица имаше заляти коли.бяха около 15 автомобила.незнайно защо не бяха запалени.един полицаи ме пита що снимам,но аз се изкатерих на скелето.нещо телефона ми искаше да съм бил триел клипа,ма не го огря.хората наоколо се бяха шашардисалиhttp://www.youtube.com/watch?v=7GKl8QjR5js&feature=youtu.be

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коя е улицата ?няма нищо по медиите :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, що пък да я бяха палнали оная кола, със какво ти си повече от собственика на ''Баба Яга''

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мене всички тези коли ми мязат, че са без каско...П.С. Такива лайненца заслужават да ги нагъзиш и с компресора за боя да му напълниш задн*ка със същия гнусен кафяв цвят боя....

Редактирано от Petar Petrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, що пък да я бяха палнали оная кола, със какво ти си повече от собственика на ''Баба Яга''

По стар български обичаЙ - не искам на мен да ми е добре, а на Вуте зле. Колегата по-добре да беше се съсредоточил над правописа... иначе определенията ги дава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би благодарение на медиите се разпространи новата мода за палежите?! :angry: Сега се появяват имитатори-това си е лично мое мнение. п.п Неприятно е да ти изгорят колата - независимо дали е нова или 30г.

Редактирано от honda accord 79

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По стар български обичаЙ - не искам на мен да ми е добре, а на Вуте зле. Колегата по-добре да беше се съсредоточил над правописа... иначе определенията ги дава ;)
колеги,не четете толкова между редовете,а помислете къде си паркирате колите.с какво съм повече от баба яга ли?ами с това,че си плащам данъците,застраховките винетките и т.н.колата ми е чиста и се движи по улиците.от месец хода на тази улица всеки ден,баба ягата не е палена,няма квито и да е stикери за платени такси.мръсна е със спукано стъкло и дори не е изчистена още.демек колата е зае...а там.с колегата се шегувахме,че само заема място на и без това тясната улица.еми,аман от такива автомобили.за правописа-колега,това ми е един от малкото постове с правописни грешки.старая се да пиша на бг,въпреки че нямам кирилица на компа.айде леко с коментарите
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би благодарение на медиите се разпространи новата мода за палежите?! :angry: Сега се появяват имитатори-това си е лично мое мнение.

Имитатори или не, як бой ако ги хванеш в акция и това е. След като полицията спи, понякога това е решението.

Иначе колегата dufosvti2 е прав, пред всеки блок има по една или няколко такива коли чиито собственици даже не си правят труда да ги припалват, а и ги мързи да ги бракуват. Неприятно е наистина някой да плаща един куп пари за данъци, застраховки, технически прегледи и да се върти по 30 мин за да намери къде да паркира, а друг да не плаща нищо и да си има сигурно парко место. За жалост такова е законодателството в България.

Редактирано от martins

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силовото застраховане се завръща, платените паркинзи са 50% празни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София палят, в Пловдив цапат, в Плевен Рисуват... За Перник предлагам забити винкели а за варна - кирки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кирките са си Бургаски патент! Тва с паленето обаче стана много сериозно вече - толкова коли... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе Полицията разследва "сериозно", вече имало и имитатори на подпалвачите :unsure:. Интересно дали ще запалят колата на някой полицай или прокурор :). Потърпевшите били все случайни граждани.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има запалена кола на полицай вече и не смятам че потбират по този фактор..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на платен паркинг запалиха коли- явно не е за подпомагане на бизнеса. Вече и в Бургас http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1130079322-Palej_na_kola_i_v_Burgas.html http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/598679569-Sled_snoshtnite_paleji_na_avtomobili.html

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...