Jump to content
CDP

Присадка за скоростна кутия

Recommended Posts

Колеги нуждая се от съвет. Скоростната ми кутия има следния проблем трета влиза с хъркане когато сменям бързо ( трябва да изчакам оборотите да паднат и тогава я вкарвам без проблем) а отскоро ми се появи и на 5-та скорост при превключване без значение оборотите нещо подобно.... Идеята ми е да и сложа някаква присадка но незнам дали ще има смисъл . Изчетох доста форуми , но искам мнение и от хондаджии :) марките са Xado , BARDAHL .... някои ползвал ли ги е и има ли фаида някаква ще се радвам да споделите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърни внимание ,че "предните" предавки(тези,които се включват с преместването на лоста напред)дават проблем!!!1-ва,3-та,5-та.......С "присадка" няма да го бъде май........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при всички полойения само ще си дадеш парите за присадка на вятара и няма да има резултат както каза колегата в горния пост проблема е ватре в кутията трябва да се отваря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да сложиш ефект няма да има.Както ти пишат феновете-сваляй -разглобявай и сменяй консумативи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,първо смени маслото.:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е от масло ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да се получи с присадка,както казват другите ще трябва да се ремонтира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ремонтът предполагам е синхронизатори ? благодаря за помоща , мислех си да набухам присадка но ще се откажа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на 90 процента е синхронизатори колега знам от опит при мен само че беше на 2-ра скорост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...