CDP 2 #1 Публикувано 2 Декември, 2011 Колеги нуждая се от съвет. Скоростната ми кутия има следния проблем трета влиза с хъркане когато сменям бързо ( трябва да изчакам оборотите да паднат и тогава я вкарвам без проблем) а отскоро ми се появи и на 5-та скорост при превключване без значение оборотите нещо подобно.... Идеята ми е да и сложа някаква присадка но незнам дали ще има смисъл . Изчетох доста форуми , но искам мнение и от хондаджии марките са Xado , BARDAHL .... някои ползвал ли ги е и има ли фаида някаква ще се радвам да споделите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #2 Отговорено 3 Декември, 2011 Обърни внимание ,че "предните" предавки(тези,които се включват с преместването на лоста напред)дават проблем!!!1-ва,3-та,5-та.......С "присадка" няма да го бъде май........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #3 Отговорено 3 Декември, 2011 при всички полойения само ще си дадеш парите за присадка на вятара и няма да има резултат както каза колегата в горния пост проблема е ватре в кутията трябва да се отваря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trepa4a 2 #4 Отговорено 3 Декември, 2011 Каквото и да сложиш ефект няма да има.Както ти пишат феновете-сваляй -разглобявай и сменяй консумативи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #5 Отговорено 3 Декември, 2011 А тези добавки БАРДАЛ , добри ли са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #6 Отговорено 3 Декември, 2011 Колега,първо смени маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 3 Декември, 2011 Не е от масло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NewMcc 1 #8 Отговорено 4 Декември, 2011 Няма да се получи с присадка,както казват другите ще трябва да се ремонтира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CDP 2 #9 Отговорено 5 Декември, 2011 Ремонтът предполагам е синхронизатори ? благодаря за помоща , мислех си да набухам присадка но ще се откажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reksoman 1 #10 Отговорено 5 Декември, 2011 на 90 процента е синхронизатори колега знам от опит при мен само че беше на 2-ра скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове