vagerbg 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2011 (Редактирано) Заключва се само шофьорската врата, другите остават отворени....и изгасна часовника на таблото. Колата е CR-V 2000г. Редактирано 16 Май, 2018 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.ivanow 8 #2 Отговорено 2 Декември, 2011 Имаш изгоряло бушьонче колега. )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DareDevil 0 #3 Отговорено 16 Май, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги и аз имам същият проблем - отключва се и се заключава само шофьорската врата. Колега, къде се намира това бутонче или реле ? Редактирано 16 Май, 2018 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DareDevil 0 #4 Отговорено 17 Май, 2018 (Редактирано) На 2.12.2011 г. at 19:35, vagerbg написа: Заключва се само шофьорската врата, другите остават отворени....и изгасна часовника на таблото. Колата е CR-V 2000г. Колега и аз имам същият проблем. Бих искал да разбера как го отстрани проблема. Благодаря предварително. Редактирано 17 Май, 2018 от DareDevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #5 Отговорено 22 Май, 2018 Погледни за прекъснати кабели в снопа от шофьорската врата към купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 9 Юни, 2018 Бушончето за часовника по спомен е вътре в коша при двигателя, в дясно при акумулатора има кутия с бушони, 7,5А ама може би тва да беше за радиото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Green147 17 #7 Отговорено 8 Юли, 2018 И при мен беше снопа с кабели на шофьорската врата. За щастие само един, който байпасирах. Централното бачка вече година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове