Jump to content
VatoOo

Относно дистанционното на алармата

Recommended Posts

Здравейте колеги значи въпросът ми е къде в Пловдив могат да ми оправят дистанционното на алармата защото ми се прецака.Копчето за заключване работи а за отключване не.Разглобих го гледах го но явно е заминал самият бутон и трябва да се смени.Някои ако може да ме насочи и къде има магазин за ел. елементи пак ще ми е от полза.Мерси.

Редактирано от VatoOo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери във Викиват. Там има всякакви части, също така има и сервиз. Копченцето струва стотинки и се сменя лесно. Също съм виждал малки копченца и в Кузмов Електроникс.

Редактирано от martins

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смени го сам, в Комет електроникс (капана) са по 13стотинки, с малко повече внимание и с тънък поялник става работата, те са с SMD монтаж и лесно се сменят. Щях ти кажа да го донесеш да ти го сменя на работата ми за 2 мин ама се сетих че шефа ми отнесе поялника и нямам с какво там, тряя мъкна от вкъщи ама ако си толкова зорлияя ко да те правя, само първо снимка на платката че да не излезе нещо извън-земно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето резервно дистанционното на центр.закл.пък не работи въобще още от ново. Та да питам има ли смисъл и къде да питам да го погледнат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смени го сам, в Комет електроникс (капана) са по 13стотинки, с малко повече внимание и с тънък поялник става работата, те са с SMD монтаж и лесно се сменят. Щях ти кажа да го донесеш да ти го сменя на работата ми за 2 мин ама се сетих че шефа ми отнесе поялника и нямам с какво там, тряя мъкна от вкъщи ама ако си толкова зорлияя ко да те правя, само първо снимка на платката че да не излезе нещо извън-земно :)

Колега мерси мн. и аз мога да си го монтирам.Проблемът ми е от къде да го взема.Иначе и аз имам поялник и платката не е нищо извънземно.Имам снимка но нз, как да кача сега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом можеш в Комет ще намериш сякви копчета или в викиват, капваш ги и си патрон :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за посочените места от които да си набавя копчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бях до Викиват и си взех копченце(таман 2 да остане едно за резерва) и си го смених.Дистанционното вече работи.Благодарности на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...