civic.4g 3 #1 Публикувано 19 Ноември, 2011 Здравеите! Имам проблем с ксенона на 4-та генерация.Фаровете постоянно си светят на дълги и къто превключа от лосчето продалжават да си светят така. Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен. Има ли възможност на самите крушки да са им изгорели късите светлини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #2 Отговорено 19 Ноември, 2011 Според мен ти се е прецакало релето за къси и дълги . Аз продавам ако имаш интерес пиши : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=68000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #3 Отговорено 19 Ноември, 2011 Провери коя баласта ти удря на маса ,процедурата е следната откачи ги от местата където си ги сложил и ги сложи на място където няма да удрят на маса ,после акоа не ти се купуват нови го изолирй някак си за да не се докосват до метал ,от там трябва да ти идва проблема , ако не стане нищо трябва да е от ключа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fares 3 #4 Отговорено 19 Ноември, 2011 Да задам и аз един въпрос по темата - фаровете на 4Г могат ли да се свалят просто ей така или трябва да се сваля бронята и прочее? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic.4g 3 #5 Отговорено 19 Ноември, 2011 Провери коя баласта ти удря на маса ,процедурата е следната откачи ги от местата където си ги сложил и ги сложи на място където няма да удрят на маса ,после акоа не ти се купуват нови го изолирй някак си за да не се докосват до метал ,от там трябва да ти идва проблема , ако не стане нищо трябва да е от ключа. Благодаря за информацията,колега.Днес си сложих обикновенни крушки,но осхте утре ще ги изолирам да видим какво ще стане.Не е от ключа тои си работи... че снощи заради тях ме спряха от движение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #6 Отговорено 1 Октомври, 2014 Да използвам темата . Имам следния проблем : Единия фар не свети . Какво правя ... откачам и пак влючвам всички букси , но нищо не се случва . Слагам крушката от дригата страна и светва . Връщам я пак . Всичко е Ок 1-2-3 дни и пак така ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #7 Отговорено 3 Октомври, 2014 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове