civic.4g 3 #1 Posted November 19, 2011 Здравеите! Имам проблем с ксенона на 4-та генерация.Фаровете постоянно си светят на дълги и къто превключа от лосчето продалжават да си светят така. Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен. Има ли възможност на самите крушки да са им изгорели късите светлини? Share this post Link to post Share on other sites
ianiovski 13 #2 Posted November 19, 2011 Според мен ти се е прецакало релето за къси и дълги . Аз продавам ако имаш интерес пиши : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=68000 Share this post Link to post Share on other sites
JoroP. 8 #3 Posted November 19, 2011 Провери коя баласта ти удря на маса ,процедурата е следната откачи ги от местата където си ги сложил и ги сложи на място където няма да удрят на маса ,после акоа не ти се купуват нови го изолирй някак си за да не се докосват до метал ,от там трябва да ти идва проблема , ако не стане нищо трябва да е от ключа. Share this post Link to post Share on other sites
Fares 3 #4 Posted November 19, 2011 Да задам и аз един въпрос по темата - фаровете на 4Г могат ли да се свалят просто ей така или трябва да се сваля бронята и прочее? Share this post Link to post Share on other sites
civic.4g 3 #5 Posted November 19, 2011 Провери коя баласта ти удря на маса ,процедурата е следната откачи ги от местата където си ги сложил и ги сложи на място където няма да удрят на маса ,после акоа не ти се купуват нови го изолирй някак си за да не се докосват до метал ,от там трябва да ти идва проблема , ако не стане нищо трябва да е от ключа. Благодаря за информацията,колега.Днес си сложих обикновенни крушки,но осхте утре ще ги изолирам да видим какво ще стане.Не е от ключа тои си работи... че снощи заради тях ме спряха от движение... Share this post Link to post Share on other sites
6gen115hp 306 #6 Posted October 1, 2014 Да използвам темата . Имам следния проблем : Единия фар не свети . Какво правя ... откачам и пак влючвам всички букси , но нищо не се случва . Слагам крушката от дригата страна и светва . Връщам я пак . Всичко е Ок 1-2-3 дни и пак така ... Share this post Link to post Share on other sites