Shorty 157 #1 Публикувано 18 Ноември, 2011 Колеги къде в Пловдив да си търся зимни гуми втора ръка?Нещо читаво и на разумна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslav_stoev 1 #2 Отговорено 18 Ноември, 2011 Колега не знам за Пловдив ,но идваш към Асеновград ,в началото на града от дясно има една голяма бяла сграда и пише ГУМИ (цена=качество , мн добро) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #3 Отговорено 18 Ноември, 2011 Някакъв предпочитан размер за да проверя какво е останало при един тип. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #4 Отговорено 19 Ноември, 2011 Трябват ми 14-ски 185/60 или 175/65 ако има нещо пишете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #5 Отговорено 26 Ноември, 2011 Посока митницата има едно кръстовище с един въртящ се мотокар (към EVN) - точно зад мотокара има един малък гараж с гуми. Има не лоши неща на хубави цени 30-40 лева бройката.Също видях, че на асеновградско малко преди града от дясно на платното (идвайки от Пловдив) има една 3-4 етажна тухлена, незавършена сграда. Там бе пълно с гуми и цените варираха, но може да се намери нещо хубаво на разумна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 2 Декември, 2011 Пазарувал съм от гумаджийниците в Кичука , на Македония в локалното първата като идваш от бетонния мост и новата , която е непосредствено педи Лидъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове