Jump to content
SEZER

Стават ли тези лупи за ретрофит?

Recommended Posts

Колеги стават ли тези лупи за ретрофит във фар на 6та генерация японка?Няма ли да станат прекалено дълги като се сложи крушката и дали ще има разстояние зад фара?Къси и дълги посредством вградена пластина ли се сменят? Трябва ли да се правят корекции по инсталацията?

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега това са със соленойд, който "прави сянка" за къси и като се премести позволява да светят и нагоре. Преди да сложа мойте и аз се бях ориентирал към Е55 но филма с монтирането вътре, нагласяне, захващане е много голям и се отказах. Сложих си китайски за 220 лв. светят страхотно лесни са за монтаж с готова инсталация. Нямам снимки да ти покажа как светят в момента. Ако ти се занимава найстина ще статнат добре и ще светят и разпръскват светлината доста по-добре от китайчетата, но все пак монтажа е доста играчка и това ти го казвам след като съм изчел доста от статиите в hidplanet.com По мое мнение не си заслужава играчката.

Редактирано от manch
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали ще се съберат във фара и по-специално зад него, понеже няма много място?

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качи снимки на светлинния сноп след ретрофита и малко снимки на фаровете как изглеждат ако може

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали ще се съберат във фара и по-специално зад него, понеже няма много място?

Ще се съберат колега. Потърси из форума на hidplanet има теми за поставяне на такива като нашите Сивици. Утре ако ми остане време ще потърся някъде из bookmarks. Тези дни ще я снимам и ще ти покажа как е станало и как свети при мен.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Фара на 6-та генерация японка е доста голям и може да се натика почти всичко там, възможностите са безгранични едва ли не.
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много работа, прецизност може и да не се достигне.Колегат Manch e решил проблема перфектно и без рязане и напасване.Бравос!

Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...