SEZER 35 #1 Публикувано 4 Ноември, 2011 Колеги стават ли тези лупи за ретрофит във фар на 6та генерация японка?Няма ли да станат прекалено дълги като се сложи крушката и дали ще има разстояние зад фара?Къси и дълги посредством вградена пластина ли се сменят? Трябва ли да се правят корекции по инсталацията? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #2 Отговорено 4 Ноември, 2011 (Редактирано) Да колега това са със соленойд, който "прави сянка" за къси и като се премести позволява да светят и нагоре. Преди да сложа мойте и аз се бях ориентирал към Е55 но филма с монтирането вътре, нагласяне, захващане е много голям и се отказах. Сложих си китайски за 220 лв. светят страхотно лесни са за монтаж с готова инсталация. Нямам снимки да ти покажа как светят в момента. Ако ти се занимава найстина ще статнат добре и ще светят и разпръскват светлината доста по-добре от китайчетата, но все пак монтажа е доста играчка и това ти го казвам след като съм изчел доста от статиите в hidplanet.com По мое мнение не си заслужава играчката. Редактирано 4 Ноември, 2011 от manch 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #3 Отговорено 6 Ноември, 2011 А дали ще се съберат във фара и по-специално зад него, понеже няма много място? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 6 Ноември, 2011 Качи снимки на светлинния сноп след ретрофита и малко снимки на фаровете как изглеждат ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #5 Отговорено 6 Ноември, 2011 А дали ще се съберат във фара и по-специално зад него, понеже няма много място?Ще се съберат колега. Потърси из форума на hidplanet има теми за поставяне на такива като нашите Сивици. Утре ако ми остане време ще потърся някъде из bookmarks. Тези дни ще я снимам и ще ти покажа как е станало и как свети при мен.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 6 Ноември, 2011 Фара на 6-та генерация японка е доста голям и може да се натика почти всичко там, възможностите са безгранични едва ли не. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #7 Отговорено 11 Ноември, 2011 Ето колега изкопах един ЛИНК за 6 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #8 Отговорено 11 Ноември, 2011 (Редактирано) Много работа, прецизност може и да не се достигне.Колегат Manch e решил проблема перфектно и без рязане и напасване.Бравос! Редактирано 11 Ноември, 2011 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове