Gatsu 22 #1 Публикувано 2 Ноември, 2011 Здравейте,Знаете ли дали стоковите стоманени джанти (13ки) от 5та генерация Сивик стават и за 6та Японка? Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #2 Отговорено 2 Ноември, 2011 За ставането, става, обаче малко 6 ти генерации излизат стоково със 13. Иначе и двете са със 4 по 100 и 56 ЦО. Иначе стоковите гуми за 6 та с 13-ки са 175/70. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #3 Отговорено 2 Ноември, 2011 (Редактирано) Ето колега, дръпни файла. Стоманени джанти Хонда. Оригинални стоманени джанти на Хонда, по модели, модификации и години. Редактирано 2 Ноември, 2011 от martins 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gatsu 22 #4 Отговорено 2 Ноември, 2011 Ето колега, дръпни файла. Стоманени джанти Хонда. Оригинални стоманени джанти на Хонда, по модели, модификации и години.Благодаря за споделения фаил. търсих подобен, но явно не съм търсил на правилното място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #5 Отговорено 2 Ноември, 2011 Виж какъв ти е размера на диска преди да търсиш 13ки. Ако си на 260 под 14 неможеш да сложиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mouzes 0 #6 Отговорено 2 Ноември, 2011 Виж, кой размер пише на вратата. Моята примерно не може с 13-ки --6ген D15Z6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gatsu 22 #7 Отговорено 2 Ноември, 2011 Виж какъв ти е размера на диска преди да търсиш 13ки. Ако си на 260 под 14 неможеш да сложиш.Можеби забравих да кажа, че в момента съм с летни гуми 175/70R13 и си търся същите джанти, но за зимните гуми. Видях в една морга една 5-та генрация и ми дават джантите на добра цена, та затова питах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #8 Отговорено 2 Ноември, 2011 Е значи няма кво да умуваш. Взимай ги, стават 1:1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове