Jump to content
Gencho

Гарнитура с цедка на V-TEC клапана

Recommended Posts

Един колега от форума ми обясни , че след като се омаслява от там Значи филма е скъсана гарнитура ето таЗи номер 13 http://www.japancars.ru/cat/honda/index.php?hmodtyp=14681,14682,14683&npl=17ST301&_nplgrp=1&nplblk=E__1001 . Колегат предложи дая направя със силикон така оправил проблема при него ама това неми харесва и искам да стане както трябва.Та искам да Знам някой Знае ли откъде мога да купя таЗи гарнитура с цедка и колко Ще струва.Благодаря. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По най-нови данни в Пловдив се намирала за около 60 лв... с 10 дена чакане....

Редактирано от civicgonemad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз купувах такива гарнитури понеже те са две една голяма и една малка.Голямата я купих за 64лв с 10 дни чакане от представителя на Хонда за Стара Загора.Другата по малката гарнитура ми казаха 34лв. не съм я купувал от тях а си я поръчах тук в форума с поръчките които се правят от САЩ и ми излезе 20лв.(грубо). Така че моя съвет е поръчай си я с поръчка от Америка смятам, че ще ти е много по изгодно. Чакането е повече но пък теча ти не е болка за умиране:) Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един колега от форума ми обясни , че след като се омаслява от там Значи филма е скъсана гарнитура ето таЗи номер 13 http://www.japancars.ru/cat/honda/index.php?hmodtyp=14681,14682,14683&npl=17ST301&_nplgrp=1&nplblk=E__1001 . Колегат предложи дая направя със силикон така оправил проблема при него ама това неми харесва и искам да стане както трябва.Та искам да Знам някой Знае ли откъде мога да купя таЗи гарнитура с цедка и колко Ще струва.Благодаря. ;)

И аз имам същия проблем колега, първо смених опрастника на делкото като мислех, че е от там но не спря. После по-задълбочено разгледах и видях, че целия мотор отзад е улят с масло. Минах през познатите ми магазини, всички вдигаха рамене. Звънях в бултрако за гарнитурата 94 лв. (по спомен - имам майл ако искаш ще го изкопам) Звънях на Мони от МС АУТО той ми каза по-сносна цена, но доста време за доставка. Така че решението е ebay.com по парт номер. за 30 лв дойде за 1 седмица. Но възловото е, че след като я смених продължава да тече, мазах го и със температуро устойчив силикон, продалжава и за сега съм го оставил така. Ако мога да помогна с нещо друго питай. УспехПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има магаЗин в Пловдив D&V auto при който няма проблем За поръчката ама сечака 10 дена както каЗва civicgonemad цената е около 60 лева . Но май Ще трябва даги чакам теЗи 10 дена. Интересуваме дали има някъде беЗ дасе чака даги има в наличност.един колега ми предлага малката номер 15 За 20-тина лева ама мисля че мога да мина само с голямата. Дано дасе оправи от това тоЗи теч.А искам да Знам дали се продава компрлект с цедката.manch - искам да Знам кактака си я сменил а теча не спира. ЗаЩо трябва да има отговор :( ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямата винаги е с цедка, малката има вариант и с цедка и без.Не си първия, няма и да си последния със сменена гарнитура и да продължава да тече.Аз изпилих малко самия клапан, че беше крив и за момента с новата гарнитура не тече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото, с пиленето ще видим някой слънчев ден ще пробвам. А защо не спира не знам видимо са прави и двете повърхности, гарнитуракта си влиза в канала и леко се подава за да осъществи контакт но е факт че продължава да ми цапа мотора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...