Gencho 33 #1 Публикувано 27 Октомври, 2011 Един колега от форума ми обясни , че след като се омаслява от там Значи филма е скъсана гарнитура ето таЗи номер 13 http://www.japancars.ru/cat/honda/index.php?hmodtyp=14681,14682,14683&npl=17ST301&_nplgrp=1&nplblk=E__1001 . Колегат предложи дая направя със силикон така оправил проблема при него ама това неми харесва и искам да стане както трябва.Та искам да Знам някой Знае ли откъде мога да купя таЗи гарнитура с цедка и колко Ще струва.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 27 Октомври, 2011 (Редактирано) По най-нови данни в Пловдив се намирала за около 60 лв... с 10 дена чакане.... Редактирано 27 Октомври, 2011 от civicgonemad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #3 Отговорено 28 Октомври, 2011 Колега аз купувах такива гарнитури понеже те са две една голяма и една малка.Голямата я купих за 64лв с 10 дни чакане от представителя на Хонда за Стара Загора.Другата по малката гарнитура ми казаха 34лв. не съм я купувал от тях а си я поръчах тук в форума с поръчките които се правят от САЩ и ми излезе 20лв.(грубо). Така че моя съвет е поръчай си я с поръчка от Америка смятам, че ще ти е много по изгодно. Чакането е повече но пък теча ти не е болка за умиране Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #4 Отговорено 28 Октомври, 2011 Един колега от форума ми обясни , че след като се омаслява от там Значи филма е скъсана гарнитура ето таЗи номер 13 http://www.japancars.ru/cat/honda/index.php?hmodtyp=14681,14682,14683&npl=17ST301&_nplgrp=1&nplblk=E__1001 . Колегат предложи дая направя със силикон така оправил проблема при него ама това неми харесва и искам да стане както трябва.Та искам да Знам някой Знае ли откъде мога да купя таЗи гарнитура с цедка и колко Ще струва.Благодаря. И аз имам същия проблем колега, първо смених опрастника на делкото като мислех, че е от там но не спря. После по-задълбочено разгледах и видях, че целия мотор отзад е улят с масло. Минах през познатите ми магазини, всички вдигаха рамене. Звънях в бултрако за гарнитурата 94 лв. (по спомен - имам майл ако искаш ще го изкопам) Звънях на Мони от МС АУТО той ми каза по-сносна цена, но доста време за доставка. Така че решението е ebay.com по парт номер. за 30 лв дойде за 1 седмица. Но възловото е, че след като я смених продължава да тече, мазах го и със температуро устойчив силикон, продалжава и за сега съм го оставил така. Ако мога да помогна с нещо друго питай. УспехПоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #5 Отговорено 28 Октомври, 2011 Има магаЗин в Пловдив D&V auto при който няма проблем За поръчката ама сечака 10 дена както каЗва civicgonemad цената е около 60 лева . Но май Ще трябва даги чакам теЗи 10 дена. Интересуваме дали има някъде беЗ дасе чака даги има в наличност.един колега ми предлага малката номер 15 За 20-тина лева ама мисля че мога да мина само с голямата. Дано дасе оправи от това тоЗи теч.А искам да Знам дали се продава компрлект с цедката.manch - искам да Знам кактака си я сменил а теча не спира. ЗаЩо трябва да има отговор ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #6 Отговорено 28 Октомври, 2011 Голямата винаги е с цедка, малката има вариант и с цедка и без.Не си първия, няма и да си последния със сменена гарнитура и да продължава да тече.Аз изпилих малко самия клапан, че беше крив и за момента с новата гарнитура не тече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #7 Отговорено 28 Октомври, 2011 Благодаря за инфото, с пиленето ще видим някой слънчев ден ще пробвам. А защо не спира не знам видимо са прави и двете повърхности, гарнитуракта си влиза в канала и леко се подава за да осъществи контакт но е факт че продължава да ми цапа мотора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове