qko_honda_crx 6 #1 Публикувано 24 Октомври, 2011 Така колеги здравеите ,рекса когато е студен нп заегрее ли гассни на свободна,смених свещите пак така компа ми изписва 15 грешка......отвреме на време прихълцва.........значи днес изчаках да мине време двигателя да се остоди махнах едната клема за уж компа да се рестартира...и тръгна де но поне ме прибра?от сега нататък какво?само на свободна гасни и и вече ми писна. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #2 Отговорено 24 Октомври, 2011 УЖАС.... колега извини ме, но аз нищо немога да разбера от това, което си написал..... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #3 Отговорено 24 Октомври, 2011 Е как ни можеш ми разбереш писЪнието на колиегата? Написал го ие многи добри. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 24 Октомври, 2011 Е ще го преведа, че няма какво да правя...Така колеги, здравейтеРекса когато е студен няма проблем, загрее ли гасне на свободна предавка.Смених свещите, но пак така. Компютъра ми изписва грешка номер 15. От време на време колата прехълцва. Значи, днес изчаках да мине време и двигателя да истине и махнах едната клема на акумулатора, уж компютъра да се рестартира. Е тръгна де поне ме прибра. От сега нататък какво?Само на свободна гасне и вече ми писна! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #5 Отговорено 24 Октомври, 2011 Е ще го преведа, че няма какво да правя...Така колеги, здравейтеРекса когато е студен няма проблем, загрее ли гасне на свободна предавка.Смених свещите, но пак така. Компютъра ми изписва грешка номер 15. От време на време колата прехълцва. Значи, днес изчаках да мине време и двигателя да истине и махнах едната клема на акумулатора, уж компютъра да се рестартира. Е тръгна де поне ме прибра. От сега нататък какво?Само на свободна гасне и вече ми писна!Мерси колега точно това имах впредвид,макар че не виждам кво толкоз неясно съм го написал.Седна дума колата судена върви,когато загрее гасни на свободна,трябва да я държа на някаква предавка на някои светофар и леко да давам газ до като не тръгна....колеги с 15 грешка на компа какво да му мислим? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #6 Отговорено 25 Октомври, 2011 Кой клас си миинал? На колко си години? Радвам се че ми благодариш, но го направих само за да ти покажа как се пише на Български! Момче, моля ти се, погледни как пишеш! В Българския език не се пише в диалект! Пооправи си начина на писане и след това потърси помощ. Не знам как може да западне толкова образуванието в страната и да има толкова неграмотни, и после да претендират, че нямат пари и им били малки заплатите?! Просто съм ужасно възмутен!По темата ти, щом имаш грешка 15, е к'во ни питаш тогава и к'во има да му мислиш? 6 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #7 Отговорено 25 Октомври, 2011 Абе стига с тези забележки, грамотни-неграмотни.Човекът пише ,за да му се помогне,вие го разп'нете.Никъде не е писано като правило,да се пише на правилен български, правилото е да се пише на кирилица.Да не подхващам и аз,че и ти имаш пунктуационни грешки.Кой клас си завършил?Не си ли учил къде се слагат запетайките?Колега, това може да ти е от помощ - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7373 .Успех 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #8 Отговорено 25 Октомври, 2011 ...Момче, моля ти се... Момчето ти е батко, плюс това си говори точен, книжен "хасковски" ( Monster, да не се засегнеш сега ) qko_honda_crx , слез до BOSH-а на S-образния Митака да я закачи, мое да изскочи нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #9 Отговорено 25 Октомври, 2011 Боже мои,колегата Monster,се захванал за правописни грешки......луда работа чак ми е смешно...както и да е 15 грешка е:Ignition Output Signal missing or defective ignition output signal....това ще рече нещо по запалителната част ли или какво? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #10 Отговорено 11 Ноември, 2011 колата пак гасни,и продължава компа да дава 15 грешка....днес и на сфетофар ме остави...аиде някои да даде идеи колеги! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #11 Отговорено 11 Ноември, 2011 (Редактирано) Съпта рапта няма ръкитие у жобитие и на КинанъСори и аз съм от същото село Хюстън и не могъ се сдържъ Редактирано 11 Ноември, 2011 от Кирето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #12 Отговорено 11 Ноември, 2011 Намираш си най-близкия Бош сервиз или сервиз със софт за Хонда и ти я закачат на диагностика. След 5 мин ще знаеш какъв и е проблема и какво трябва да се направи и колко пари е. Ако е скъпо- виж в продава части раздела и после колата ще е добре и твойте нерви също п.п.Стига с тоя диалект. Човека така може и знае-така пише!!! Какво като пише "гасни", Вместо "гасне" нали все пак е от сектата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #13 Отговорено 11 Ноември, 2011 Тия в сервиза в който отиде има да се чудят къде да я закачт за диагностика .D16A6 и всички останали,които са OBD-0 нямат диагностична буска.Колегата си е направил сам диагностиката и е разбрал коя е грешката,но явно няма мануал за да разбере точно от каде идва проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #14 Отговорено 11 Ноември, 2011 Еми тогава всеки един транслатор ще му преведе текста. После при майстор и така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #15 Отговорено 12 Ноември, 2011 В други форуми става дума за дистрибутор, кабели и свещи. Първо тях прегледай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #16 Отговорено 12 Ноември, 2011 Пичуе, 15-та грешка означава комутатор. Това може да значи много работи.Може на комутатора да са му много годинките и километрите и вече да си е тръгнал.2. Комутатора може да си е тръгнал заради кофти бобина.3. Бобината може да си е тръгнала заради кофти свещи.4. Комутатора може да си е тръгнал в следствие на кофти бобината, която е кофти в следствие на кофти свещите.....И триста други глупости в тази логика. Дерзайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #17 Отговорено 13 Ноември, 2011 Колеги вчера всичко прегледах,и установих че не отива ток към свещите....тая бобина като гледам маи трудно се сменя,делкото трябва да се сваля маи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #18 Отговорено 13 Ноември, 2011 Слагам 20 лева че е бобина п.с. колегата му гасне колата затова не е стигнал до училището (хихи шегичка) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #19 Отговорено 13 Ноември, 2011 слушаи колега от предния пост я не се заяждаи с мен ...тук се пише относно проблеми по колите ни,какви са тия закачки?????или пак пак си показва ме баи ганьовищината)p.s.не ми се занимава с хора които просто търсят с кого да се захапят.аиде чао мерси сам ще се оправя.Благодаря на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #20 Отговорено 13 Ноември, 2011 Бубината се сменява без да сваляш делкото.Държи се на 4 винта в краищата,като 2-та които са към валовете не се виждат.Пред тях има гумени уплътнения хванати за самия корпус на делкото,махаш ги и тогава ще видиш винтовете Това е от мануала за грешка 15 Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #21 Отговорено 15 Ноември, 2011 колеги утре ще ходя при приятел да ми замери бобината....някои да ми каже какви трябва да бъдат параметрите при замерване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #22 Отговорено 15 Ноември, 2011 Няма какво да ти я мери, ако изобщо може да се измерва?!? Направо я сменяй! И после виж комутатора, както ти каза Калмара! Почти сигурно е, че проблемът ти е в едно от тези 2 неща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #23 Отговорено 19 Ноември, 2011 сорка никои не позна освен колегата които постна картинката от мануала и се оказа точно това-има два кабела които излизат от делкото,там е имало хлабава връзка....добре че не тръгнах да сменям бобина или комутатор.Мерси на всички колеги,за помоща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #24 Отговорено 20 Ноември, 2011 В други форуми става дума за дистрибутор, кабели и свещи. Първо тях прегледай.само че рекса се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #25 Отговорено 20 Ноември, 2011 (Редактирано) В други форуми става дума за дистрибутор, кабели и свещи. Първо тях прегледай.само че рекса се оправи Редактирано 20 Ноември, 2011 от qko_honda_crx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове