Jump to content
1van

Амортисьори

Recommended Posts

Здравейте колеги.Доста изчетох тук из форума,но нищо не разбрах :lol::blink: Някой ако си е сменял амортисьорите и е доволен да каже от къде ги е купил и колко са му излезли,тъй като чета че някой си вземат каяба и се разтропвали много бързо,не били качествени и т.н. Принципно не ми се и дават много парички, но.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а също и някой ако може да каже на сивик 5ген. купе от каква кола могат да се сложат амортисьори и пружини ще съм мн благодарен.мисълта ми е само от 5-та генереция ли могат да се слагт амортисьори и пружини или може и от 6-та, и колата трябва ли да е купе или може и от седан и хеч.Мерси предварително и се извинявам че ползвам темата на колегата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сменях задни с Kayaba Excel-G. Цена не помня, но за сега съм доволен. Минал съм 10-20к км да кажем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги.Доста изчетох тук из форума,но нищо не разбрах :lol::blink: Някой ако си е сменял амортисьорите и е доволен да каже от къде ги е купил и колко са му излезли,тъй като чета че някой си вземат каяба и се разтропвали много бързо,не били качествени и т.н. Принципно не ми се и дават много парички, но.....

Цените са много шарени, от 60 до 240 лв. за брой, но за да получиш конкретен отговор, трябва да кажеш точно модел и година на колата, защото и амортисьорите които се ползват от Хонда, също са много шарени ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако търсиш мека возия и ти харесва поведението на стоковите амортисьори си търси Каяба или Токико.Но те съветвам да изчакаш в ибей да се появят амортисьори и пружини от MG ZS 180 2.5 V6. Аз взех предни и задни пружини и амортисьори за 250лв (С доставка от nolimit :) от кола 2005та година. Пружините са малко по-твърди, не смъкват колата остана си същата височина. Амортисьорите са двойно действащи, газови и са идеални, ако в последствие искаш да смъкваш колата с понижаващи пружини (тези на англичанката ще издъхнат много по-бързо).Стабилността се подобри в пъти, нищо общо няма със стокова, по-добри са от KONI на пример, а и на тая цена са убиец. Това е доста популярен мод за англичанките, но до сега май не е споменаван във форума, за това реших да го спомена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също имам англичанка и скоро смених задните амортисьори със монро рефлекс ,малко са по твърди от оригиналните и имат 3години гаранция, доволен съм от тях.Цената е около 130лв бройката. Редактирано от pesho-d

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите на англичанката са Ал-Ко. Вече 30к не са мръднали, а ги взех на 8-9к от Жорката от Габрово. Нови са около 90-100 кинта. Вози си чудесно.Като стоковица :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените са много шарени, от 60 до 240 лв. за брой, но за да получиш конкретен отговор, трябва да кажеш точно модел и година на колата, защото и амортисьорите които се ползват от Хонда, също са много шарени ..
Колега колата ми е английски сивик фейслифт,98 година,1,4 -90 коня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако търсиш мека возия и ти харесва поведението на стоковите амортисьори си търси Каяба или Токико.Но те съветвам да изчакаш в ибей да се появят амортисьори и пружини от MG ZS 180 2.5 V6. Аз взех предни и задни пружини и амортисьори за 250лв (С доставка от nolimit :) от кола 2005та година. Пружините са малко по-твърди, не смъкват колата остана си същата височина. Амортисьорите са двойно действащи, газови и са идеални, ако в последствие искаш да смъкваш колата с понижаващи пружини (тези на англичанката ще издъхнат много по-бързо).Стабилността се подобри в пъти, нищо общо няма със стокова, по-добри са от KONI на пример, а и на тая цена са убиец. Това е доста популярен мод за англичанките, но до сега май не е споменаван във форума, за това реших да го спомена.

Колега идеята ти е страхотна и доста добре звучи като цяло.Но да ти кажа честно не съм много на "ТИ" с ибей и си нямам на идея какво трябва да търся и така.Ако ти се мерне нещо пред окото може да ми го пратиш и да я оборудвам и моята госпожица :))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги имате ли си идея дали на англичанка хечбег 1,4 -90 коня, могат да се сложат амортисъори от Сивик-Айродек,1.8-170 коня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Европейско производство автомобил търсете само европейски производители на части .Всичко останало е ментее

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...