1van 0 #1 Публикувано 23 Октомври, 2011 Здравейте колеги.Доста изчетох тук из форума,но нищо не разбрах Някой ако си е сменял амортисьорите и е доволен да каже от къде ги е купил и колко са му излезли,тъй като чета че някой си вземат каяба и се разтропвали много бързо,не били качествени и т.н. Принципно не ми се и дават много парички, но..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #2 Отговорено 24 Октомври, 2011 а също и някой ако може да каже на сивик 5ген. купе от каква кола могат да се сложат амортисьори и пружини ще съм мн благодарен.мисълта ми е само от 5-та генереция ли могат да се слагт амортисьори и пружини или може и от 6-та, и колата трябва ли да е купе или може и от седан и хеч.Мерси предварително и се извинявам че ползвам темата на колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #3 Отговорено 24 Октомври, 2011 Аз сменях задни с Kayaba Excel-G. Цена не помня, но за сега съм доволен. Минал съм 10-20к км да кажем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 24 Октомври, 2011 Здравейте колеги.Доста изчетох тук из форума,но нищо не разбрах Някой ако си е сменял амортисьорите и е доволен да каже от къде ги е купил и колко са му излезли,тъй като чета че някой си вземат каяба и се разтропвали много бързо,не били качествени и т.н. Принципно не ми се и дават много парички, но.....Цените са много шарени, от 60 до 240 лв. за брой, но за да получиш конкретен отговор, трябва да кажеш точно модел и година на колата, защото и амортисьорите които се ползват от Хонда, също са много шарени .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #5 Отговорено 24 Октомври, 2011 Ако търсиш мека возия и ти харесва поведението на стоковите амортисьори си търси Каяба или Токико.Но те съветвам да изчакаш в ибей да се появят амортисьори и пружини от MG ZS 180 2.5 V6. Аз взех предни и задни пружини и амортисьори за 250лв (С доставка от nolimit от кола 2005та година. Пружините са малко по-твърди, не смъкват колата остана си същата височина. Амортисьорите са двойно действащи, газови и са идеални, ако в последствие искаш да смъкваш колата с понижаващи пружини (тези на англичанката ще издъхнат много по-бързо).Стабилността се подобри в пъти, нищо общо няма със стокова, по-добри са от KONI на пример, а и на тая цена са убиец. Това е доста популярен мод за англичанките, но до сега май не е споменаван във форума, за това реших да го спомена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho-d 1 #6 Отговорено 24 Октомври, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги.Доста изчетох тук из форума,но нищо не разбрах Някой ако си е сменял амортисьорите и е доволен да каже от къде ги е купил и колко са му излезли,тъй като чета че някой си вземат каяба и се разтропвали много бързо,не били качествени и т.н. Принципно не ми се и дават много парички, но.....Аз също имам англичанка и скоро смених задните амортисьори със монро рефлекс ,малко са по твърди от оригиналните и имат 3години гаранция, доволен съм от тях.Цената е около 130лв бройката. Редактирано 24 Октомври, 2011 от pesho-d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #7 Отговорено 24 Октомври, 2011 Моите на англичанката са Ал-Ко. Вече 30к не са мръднали, а ги взех на 8-9к от Жорката от Габрово. Нови са около 90-100 кинта. Вози си чудесно.Като стоковица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #8 Отговорено 24 Октомври, 2011 Здравейте колеги.Доста изчетох тук из форума,но нищо не разбрах Някой ако си е сменял амортисьорите и е доволен да каже от къде ги е купил и колко са му излезли,тъй като чета че някой си вземат каяба и се разтропвали много бързо,не били качествени и т.н. Принципно не ми се и дават много парички, но.....Цените са много шарени, от 60 до 240 лв. за брой, но за да получиш конкретен отговор, трябва да кажеш точно модел и година на колата, защото и амортисьорите които се ползват от Хонда, също са много шарени ..Колега колата ми е английски сивик фейслифт,98 година,1,4 -90 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #9 Отговорено 24 Октомври, 2011 Ако търсиш мека возия и ти харесва поведението на стоковите амортисьори си търси Каяба или Токико.Но те съветвам да изчакаш в ибей да се появят амортисьори и пружини от MG ZS 180 2.5 V6. Аз взех предни и задни пружини и амортисьори за 250лв (С доставка от nolimit от кола 2005та година. Пружините са малко по-твърди, не смъкват колата остана си същата височина. Амортисьорите са двойно действащи, газови и са идеални, ако в последствие искаш да смъкваш колата с понижаващи пружини (тези на англичанката ще издъхнат много по-бързо).Стабилността се подобри в пъти, нищо общо няма със стокова, по-добри са от KONI на пример, а и на тая цена са убиец. Това е доста популярен мод за англичанките, но до сега май не е споменаван във форума, за това реших да го спомена.Колега идеята ти е страхотна и доста добре звучи като цяло.Но да ти кажа честно не съм много на "ТИ" с ибей и си нямам на идея какво трябва да търся и така.Ако ти се мерне нещо пред окото може да ми го пратиш и да я оборудвам и моята госпожица ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #10 Отговорено 8 Ноември, 2011 Колеги имате ли си идея дали на англичанка хечбег 1,4 -90 коня, могат да се сложат амортисъори от Сивик-Айродек,1.8-170 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
laci 19 #11 Отговорено 12 Ноември, 2011 Европейско производство автомобил търсете само европейски производители на части .Всичко останало е ментее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове