DuMuTkO 1 #1 Публикувано 22 Октомври, 2011 Колеги, къде в София правят годишни технически прегледи на АГУ, ако може и близо до ж.к. "Студентски град". А вярно ли е, че задължително трябва да имаш тази евросонда или там както му викат за да минеш този преглед? И колко струва Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 23 Октомври, 2011 Колега не мога да ти помогна с локацията, но преди седмица точно минах преглед без евросонда. Още миналата година като ходих ми казаха "ооо ти нямаш евросонда" при което ми се изправи косата. Но в последствие ми казаха, че просто е по-хубаво да е такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #3 Отговорено 23 Октомври, 2011 (Редактирано) Евросондата е задьлжителна от до година. До края на година можеш да минеш преглед без евро сонда. Цената на евросондата е от 75 до кьм 120лв. Чукни на мултиклапани на различните марки и си ги разледайhttp://www.fobosgas....i-sistemi.html.Ако решиш сам да си я монтираш трябва да знаеш диаметьра на бутилката защото от това зависи дьлжината на сондата Редактирано 23 Октомври, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 23 Октомври, 2011 На мен пък ми казаха, че сондата още не е задължителна. И то газаджий ми го казаха. Пуснат е само слух, още не е заново за завареното положение. А за прегледа- София Газ Комерс.Намират се зад градинката на "Янко Сакъзов". Много са пичове. До тях се стига по следния път:Цариградско,Университета, паметника "Левски", На малкия театър правиш лев и след наказателния паркинг пак/пада се 2рата прека/, После на бензиностанцията пак лев и 2рата в дясно.На около 6-7км. са от студентски град, но са кадърни и читави майстори. Могат да ти свършат работа за прегледа и ако има нещо ще ти помогнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #5 Отговорено 24 Октомври, 2011 Благодаря на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #6 Отговорено 24 Октомври, 2011 За жалост от Газ Комерс ми казаха, че без евросондата няма да мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #7 Отговорено 24 Октомври, 2011 Ае стига бе?А ти на узаконяване ли отиде или на периодичен преглед? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #8 Отговорено 25 Октомври, 2011 Узаконяване, преглед!? ЗАЩО? Даваме грешни пари за да караме по-евтино /докарвайки си други проблеми по колата/ и ЕКОЛОГИЧНО!? На някой да му е правена проба на бутилката с високо налягане!? Или пък няма да ми заредят 'щот нямам стикер?! На лука не зареждат съм чувАл, понеже аз пък не зареждам при монополисти... Би трябвало да ползваме данъчни облекчения, не да ни щавят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове