raddev 0 #1 Публикувано 10 Октомври, 2011 Привет,Оня ден, в движение се е разлял 1 литър разредител в багажника на хондичката ... И сега в цялото купе смърди много гадно, чистих, проветрявах и нищо ! Има някой идея, как мога да премахна тая смръдня на ацетон, штото направо не се трае !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Too_SloW 4 #2 Отговорено 10 Октомври, 2011 и аз имах подобна случка и чак след месец се отмириса само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 10 Октомври, 2011 Извади мокета навън,изпери и чакай ,като изсъхне тогава го вкарвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #4 Отговорено 11 Октомври, 2011 Сложи един вестник и изсипи отгоре кило кафе на зърна........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raddev 0 #5 Отговорено 11 Октомври, 2011 (Редактирано) Сложи един вестник и изсипи отгоре кило кафе на зърна........... Сигура ли е ? Редактирано 11 Октомври, 2011 от raddev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 11 Октомври, 2011 И аз като колегата бих ти препоръчал да извадиш мокета и да го изпереш...иначе търпиш и ще се отмирише след време. Аз това лято така изгубих литър ракия в багажника, посмърдя известно време па се измириса само 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #7 Отговорено 11 Октомври, 2011 Сложи един вестник и изсипи отгоре кило кафе на зърна........... Сигура ли е ? В трюмовете на товарните кораби след превоз се изсипват чували с кафе да тушират(поемат) миризмата...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #8 Отговорено 11 Октомври, 2011 ... изгубих литър ракия в багажника, посмърдя известно време па се измириса само Ти на това смърдене ли му викаш? Жалко за матриЯла ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #9 Отговорено 11 Октомври, 2011 Ако се маха вонята с кафе ,моята цялата ще я засипя!!!Миналата есен на път за казана за ракия избегнах една зверска дупка на пътя и единия бидон се люсна в колата !!!Едвам взе да се измирисва окончателно и тази година се наложи да оставя чувалите с грозде в колата за една вечер и те пуснали и пак осрали пейзажа!Аз също живо се интересувам как се измирисва това-честено е и е прано десетки пъти ама после пак фунти бахти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raddev 0 #10 Отговорено 12 Октомври, 2011 Извади мокета навън,изпери и чакай ,като изсъхне тогава го вкарвай.абе малко ме е шубе да го пера, щото тоя разредител ,май е започнал да прецаква лепилото което държи и съвсем ще омажа нещата.Ще пробвам с кафето и ако стане ще черпя колегата nag ... едно кафе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #11 Отговорено 12 Октомври, 2011 Извади мокета навън,изпери и чакай ,като изсъхне тогава го вкарвай. абе малко ме е шубе да го пера, щото тоя разредител ,май е започнал да прецаква лепилото което държи и съвсем ще омажа нещата. Ще пробвам с кафето и ако стане ще черпя колегата nag ... едно кафе Ирландско или шотландско-двойно........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове