gamencerista 53 #1 Публикувано 8 Октомври, 2011 Колега свалих старата тапицерия на корите на вратите и сложих кожа, обаче сега проблема ми е как да сглобя отново елементите пробвах с какво ли не, с обикновен силикон, с пистолет за топъл силикон обаче не задържа. Купих най-малките самонарезни винтове с шайби с тясна глава, обаче винта излиза от страта на кората http://imageshack.us/photo/my-images/692/civic10.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #2 Отговорено 8 Октомври, 2011 Аз си ги направих с мрежичка и горелка. Както се ляпат броните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #3 Отговорено 8 Октомври, 2011 Имаш предвид тази пластмаса, на която си сложил кожа, да я събереш с по-голямата кора, която се слага на вратата. Тя оригинално е била като "нитована" с пластмасови нитове. Ако си ги разпробил с свредло малко, само върха, то би трябвало да ти остава място в "нита: да навиеш шрафт за дърво с подходящ даметър за да закрепиш двете неща заедно. Аз моите така съм ги направил и не са мръднали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 8 Октомври, 2011 Добре ако е за пластмасата на кората , не би ли трябвало да има пластмасови щипки или си мисля за друго място ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове