Jump to content
Veseliq

Качествено пребоядисване на цял автомобил в София

Recommended Posts

Здравейте колеги!Преди време се наложи да пребоядисвам преден капак на колата заради олюпвания от боя, пребоядисах го при бояджиите към Юби-Ко, стана като цяло добре, но имаше няколко залепнали прашинки и беше мааалко по-тъмен от останалата кола (видимо на слънце). Това е нормално, имайки предвид, че останалата боя на колата е на 7 години.Сега обаче ударих леко колата отпред - надрах предния капак (има за малко кит), бронята е с две пукнатини, които лесно ще се оправят, но освен това има 2 врати и калник за пребоядисване заради ключ (така я купих), както и багажник за пребоядисване с надрано (него не знам кой, защо и кога е надрал). Въпроса е, че това са 6 елемента за боя, ако ги пребоядисам само тях ще стане колата като шахматна дъска. Каското изплатиха някакви пари за щетите и така реших да пребоядисам цялата кола и искам да се посъветвам с вас - кой може да го направи качествено, така че колата да не се олюпи и да е за нова боя след 2-3 години? Да имат добра камера за боя, да работят с качествени материали. Горе долу на каква цена може да се случи това?Другото е, искам да направя колата тъмно сив металик (графит), един фабричен цвят на Акорд 8ма генерация съм харесал. В талона пише, че цвета е "сив", така че няма да сменям документи. Но един колега от форума ми каза, че щяло да стане грозно, че като отворя вратите ще е друг цвета - сериозна ли е причината за притеснение, има ли някой, който е правил смяна на цвят?Благодаря ви.ПП Използвах търсачката за "цяло пребоядсване" и за моя изненада имаше само 5 резултата и нищо свързано с това, което искам да направя.

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер добро бояджийно-сервиза на Хюндай на камбаните, за цена незнам-обади се и ги попитай.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега.Познавам много добри майстори.Моята кола е 92 година и е с оригиналната боя.Момчетата ми правиха капак и броня.Приятели са ми и ми взеха приятелска цена,но водих преди време един колега от форума при тях с една 5-та ген. и му искаха за цялостно пребоядисване с дребни дефекти по колата му за оправяне около 1500 лв.Сигурен съм,че работят добре,тъй като аз съм страшно взискателен към майстори и не бих дал други да ми пипат ко полата.Работят в бившия сервиз на жигула в Княжево.Камерата им е добра и каквото са ми боядисвали до сега не е имало дефекти.(правиха и някои детайли по колата на баща ми и също бяха перфектни).Работят с бои,китове и филери на DU PONT,които са доста качествени.Относно смяната на цвета,съветвам те да не го правиш.ИМа хора,на които не им пречи,но лично аз като вдигна капака на кола и около мотора не е същия цвят като на купето ми се ***.Майсторите имат пълните разцветки на хонда и съм сигурен,че ще намерят и твоя цвят.Успех с начинанието и поздрави :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0897090007-Иво.Намира се в Дружба,доста съвестни са момчетата.Мойте коли ще влизат там за цялостно скоро,но видях с очите си разни техни неща и според мен си заслужават.Обади се и се разберете да се видите.Работят само с най-качествените материали,дават и гаранция.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен за моя Сивик ми казаха 800 лвПубликувано изображение. Виждал съм работата на човека на други коли и да ви кажа не работи зле. Разбира се има и вариант за 1200 лв

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@F20A4, може ли телефон или друга информация за майсторите на Hyundai, защото така опитах да ги намеря с Google, но не успях да извадя никаква информация@prelude, на всяка цена ще се обадя, за да се видя с тях и да видя кола, боядисана от тях@kazadores, дай телефон или по-точен адрес на тези хора - не знам къде е бил сервизът на Жигула, а Княжево е голям квартал.@Вен_РВ1456ВС, за акорда под 1200 не очаквам да дам, но над 1500 ми идва много. Но от отговора ти не става ясно за кой сервиз говориш?Благодаря на всички за отговорите! Като събера информация, ще пиша. А по-натам и снимки.

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С брат ми ходим от 8 години в Горубляне при един майстор.До ден днешен по боята каквото е пипнал не сме имали проблеми с избеляване , люпене и тн.Последният път 2009та с нисана на брат ми ( аз го ударих ) , пребоядисване и изчукване на преден капак , калник и предна броня нямам думи просто.Не можеш да познаеш кое е оригиналната боя.Та ако искаш пиши да ти дам телефон и да обясня къде се намира.На предните капаци се слага подсилен лак обикновенно за да няма язви после от камъчки :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за Пловдив. Извинявам се, че не поясних. Иначе тр да се пита. Може и да се побереш в 1200 лв.

@Вен_РВ1456ВС, за акорда под 1200 не очаквам да дам, но над 1500 ми идва много. Но от отговора ти не става ясно за кой сервиз говориш?Благодаря на всички за отговорите! Като събера информация, ще пиша. А по-натам и снимки.

Редактирано от Вен_РВ1456ВС

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...