Jump to content
gamencerista

Стрелката на километража играе

Recommended Posts

Като слагах диодната лента и нещо прецаках километража, тръгвам си примерно спокойно и като вкарам на 2-ра и вече съм на 60-км, след това до 4-та си седи пак на 60, после скочи. Като намалявам примерно си седи на 40км докато буквално не спра на светофара и чак тогава стрелката пада. Да не съм пренатегнал някое от гадните болтчета отзад или пък да не съм затегнал достатъчно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега набутал си стрелката много навътре,извади я и после я сложи внимателно,но не я набутвай докрай.Би трябвало да заработи нормално.След като я фиксираш я придурпай пак леко назад(при монтажа си натискал зверската май!?)

Редактирано от takenaka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама аз не съм я вадил само нея, направо извадих целия километраж не съм отделял стрелката от него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Възможно ли е да си ударил стрелката без да се усетиш и сега оста да е леко изкривена? Обикновенно така става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи някаде кат си слагал диодната лента си укасил нещо,прегледаи хубаво,в краен случай свали диод. лента и пробай да видиш дали ще бачка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всичко друго се окаже неефективно - взимаш GPS, махаш стрелката, палиш колата и се засилваш по един дълъг булевард с 60км/ч. Заковаваш на 60км/ч и без да променяш скоростта бодваш стрелката обратно... Дано не се стига до тази интервенция, но като гледам май си успял да скъсаш намотката и ще трябва да намериш електричар със спокойна ръка за да я оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не съм пренатегнал някое от гадните болтчета отзад или пък да не съм затегнал достатъчно :)Според мен е това .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...