nasko_spii 6 #1 Публикувано 23 Септември, 2011 Колеги понеже до няколко дни чакам да ми докарат количката въпроса ми е да ми препорачате къде да отида за пално обслужване както му е реда маслоремъци,ролкифилтрипрофилактика и тнт.и горе доло колко ще ми струва палното обслужване колата е сивик 1.5 90 кс пална инжекция . 5 ген От град пловдив съм Благодаря ! предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nasko_spii 6 #2 Отговорено 23 Септември, 2011 никои ли не сменя тези консумативи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 23 Септември, 2011 (Редактирано) Иди в магазин самурай, ако купиш ремък+ ролка ти правят 15% отсъпка, ако вземеш всичко може и повече . А за самата смяна... мога да те ориентирам ама не знам дали ще има време.Ако говорим за цени: ремък+ролка 100-130 лв.Маслен и въздушен- 20-25Цена за обслужване.... много относително Редактирано 23 Септември, 2011 от civicgonemad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #4 Отговорено 23 Септември, 2011 Както казват французите: "Un moment s'il vous plaît." Това е форум не чат. Вместо да придиряш, да беше използвал търсачката. Щеше да намериш тази тема (само като ориентир ти я давам). Цените си ги коментирай в сервиза, в зависимост от това, което решиш да сменяш. Така е много разтегливо зададен въпроса и предишната подобна тема на един друг колега стана една голяма и безсмислена препирня на тема "Какво е искал да каже авторът?" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #5 Отговорено 23 Септември, 2011 Тя рибата още в моретоhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=66276&pid=1057241281&st=0entry1057241281вие му обяснявате, как да я "обслужва". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #6 Отговорено 23 Септември, 2011 Колеги понеже до няколко дни чакам да ми докарат количката Аз го разбирам като рибата да е вече уловена и да се носи към тигана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #7 Отговорено 23 Септември, 2011 Като си получиш колата се обаждаш на телефона т този сайт http://ms-autobg.com/ Мисля, че може и сервизче да ти каже монката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове