danail_delchev 15 #1 Публикувано 19 Септември, 2011 Колгата ivo099 е измамник.Пуснах си тема,че търся скорости от црх 2генерация Д серия мотор и той ми писа,че има такива скорости в супер състояние и файнъл 4,4 на цена 100лв.Пратих му скайп за по-лесно контактуване,замаявахме се 2,3 дни за най-различни неща,накрая се уточнихме за цената и скоростите и ми ги прати с уговорка от моя страна първо отварям пратката и след това плащам.Скоростите пристигнаха и като отивам да ги вземам ми казват,че няма такава опция в пратката плащам и това е.Платих си като пич и като отворих се оказа,че файнъла е 4,25 и скоростите не са от црх 2 ген.,а най-вероятно от дел сол и не ми вършат работа.При опитите ми да се свържа с въпросния Ивайло(ivo099)по скайп няма резултат,най-вероятно съм блокиран.Телефонния номер,който беше писан на пратката,както и този на скайпа му и тук във форума е един и същ,но при моето позвъняване ми се отговри,че имам грешка.После му звънях от друг телефон и пак грешка и не мога ду му пратя ЛС във форума, а гледам,че всеки ден влиза тук да разглежда обяви.И така не знам дали има и други опарени от тоя наш съфорумец,но аз изгорях.Дето казват халал да му са парите на тоя келеш.пп.Мисля,че мястото за такива некоректни колеги във форума трябва да е на по видно място,защото вече гледам доста колеги са изгоряли като мен,а темата Рейтинг на търговци е най-долу във форума,а много хора не я четат.Много поздрави на всички колеги. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 20 Септември, 2011 Мога да потвърдя, кутията е от Civic Coupe D16Z6 1992 - 1995 Civic Coupe1st gear Ratio 3.252nd gear Ratio 1.9093rd gear Ratio 1.1254th gear Ratio 0.9095th gear Ratio 0.75Final Drive Ratio 4.25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 20 Септември, 2011 Темата и правата на потребителя са временно преустановени до изясняване на проблема !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #4 Отговорено 20 Септември, 2011 Трябва може би да се добави в правилата на форума това или пък да се пинне една тема най-отгоре. Когато няма опция отвори преди да платиш не си взимаш пратката, а звъниш на изпратилия да звънне в спедитора и да добави опцията. Тогава вече си взимаш всичко и нещата обикновенно са наред или поне са по-наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 21 Септември, 2011 :offtopic: :offtopic: Колеги в правилата е описано, Екипът на http://forums.hondabg.com по никакъв начин не носи отговорност за извършваните сделки и не предоставя информация за участниците!, но виждате че се мъчим да помагаме, за това го има и този раздел, както виждате че спираме права и т.н. Това че е най-долу на Форума не значи нищо, който чете форума я вижда.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #6 Отговорено 2 Октомври, 2011 (Редактирано) Добре де аз доста пъти съм работил с еконт и пак като теб ми се е случвало 2 пъти да се разбера с някой да включи опцията отвори преди да платиш но не са я слагали и 2-та пъти човека който е на работа в еконт ме пита дали искам да звънне на изпращача и да попита дали позволява да включат тази опция ти защо не направи така Редактирано 2 Октомври, 2011 от Clinku Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #7 Отговорено 2 Октомври, 2011 в деня в който ми беше пратил скоростите скайпа ми беше блокиран и при опит за връзка по телефона ми се казваше,че имам грешка.какво повече можех да направя,не веднъж съм поръчвал части от колеги от форума и досега не съм имал проблеми с доставки,но винаги има първи път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto681 3 #8 Отговорено 3 Ноември, 2011 Този излЪга и мене, чудя се дали да не го намеря и да му счупя главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Too_SloW 4 #9 Отговорено 20 Ноември, 2011 ами аиде да се събираме и да му отидем на гости до червен бряг бая хора на е завлякъл с по 100-тина лева аз поемам разходите ако трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове