balinkata 76 #121 Отговорено 14 Ноември, 2011 Ама рекси го има във всеки албум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #122 Отговорено 14 Ноември, 2011 Че как,тои беше VIP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1061 #123 Отговорено 15 Ноември, 2011 п..п.. ей , тфа чарджъра било голема ралта бе .. Пепи , баааси кефа !! Абе понавървява хич да не е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #124 Отговорено 16 Ноември, 2011 Искам пак..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #125 Отговорено 15 Декември, 2011 (Редактирано) Оня ден карах HRV-то на любимата... и слушах радио... та кат пуснаха поредното парче по Дзи Рок разбрах няколко неща: 1) Сетих се, че от няколко години май не съм слушал романтичното и изискано парче "Майстора на куклите" на Миталика. 2) Разбрах, че максималното ниво на volume-то на радиото в HRV-то е 30. 3) Из не надах се приятно, че колонките в HRV-то се представят много добре в режим "вул(в)умето на макс"... И после от първото разсъждение продължих в посока - ама как на Сенатора поне не съм слушал майстора на куклите? ...или съм го пропуснАл нещо там... ин кен бидон!?. И реших да драсна тук... да почна да водя и да водим бележки за следващия път... с "must hear" парчаци, дет някак са ми/ни у-бягнали от плей глистите на Сенатора. И неска пак по дзен рок чух друго парче, дет май не сме си го пускали... Та - ето, почвам списъка... за следващия път... Франк Синатор 6 - must hear парчета, низвергвани или слабо застъпени досега 1) Майсторът на куклите 2) Токцицити на туистед Систър ъв ъ таун Поздрав на всички, опитали от лечебните води на Сенаториума! Редактирано 15 Декември, 2011 от ian 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #126 Отговорено 15 Декември, 2011 Идеята е мноу пич Ще допълвам листа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове