bate_em4o 55 #41 Отговорено 7 Октомври, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #42 Отговорено 7 Октомври, 2011 Сколасах най сетне ! Не се чувааааааааааааааааааа ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #43 Отговорено 7 Октомври, 2011 ей, батьо, за 2-та, а.... аз пускам днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #44 Отговорено 9 Октомври, 2011 (Редактирано) И аз се разписах Редактирано 9 Октомври, 2011 от Jimmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #45 Отговорено 10 Октомври, 2011 (Редактирано) Хайде готово! Uploaded with ImageShack.us Редактирано 10 Октомври, 2011 от Mandylion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #46 Отговорено 11 Октомври, 2011 Мнооо съм загубен... ще ми кажете после колко е била таксата... ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #47 Отговорено 11 Октомври, 2011 И аз преведох 120лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #48 Отговорено 11 Октомври, 2011 Актуализация на платилите. Малко остана до :punk: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #49 Отговорено 11 Октомври, 2011 Преведени по сметката 60 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #50 Отговорено 13 Октомври, 2011 Mоми и момци, нема кинти а наближава срока за плащане!Парите са преведени ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #51 Отговорено 14 Октомври, 2011 (Редактирано) Дойде време поредния купон на Сенатора. Датите са 11-12 ноември. За неприсъствалите досега --> http://www.hotel-senator.net/ . Това са вилите. Нощувката е 30 лв на човек за петък и събота при условие обаче че заемем всички места В противен случай е 35 лв. Пускам темата отрано, защото ако останат свободни места да имам време да ги откажа. Краен срок за записване и плащане: 15 октомври. IBAN : BG82TTBB94001510011975 Експрес Банк Титуляр на сметката: Стойна Донева Донева Надявам се да се съберем и да си изкараме много яко както всеки път досега. Телефон за връзка:0885452525 . Кога да доплатим останалите 10 кинта,щото като гледам няма време да се заеме всичко.... Редактирано 14 Октомври, 2011 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #52 Отговорено 14 Октомври, 2011 (Редактирано) Оп, банда... ше се изтрещява, викате :-)... При мен има промяна в плана - аз ще съм сам, но за сметка на това ще съм само за първата вечер :-)... това е положението. Да нося ли кон толоните (осил о вателя още е в бокса)? Предполагам, че по последно изпробваната схема в комбинация с на Жиляз техниката ше случат нещата подобаващо мощно и качествено? Имам и нова придобивка от скорошен подарък... наргиле с всичките му нужни там анджаклами... ако има разбиратели кое как се "вързва" и зарежда (или мераклии да се пробват и научат) - да го донеса да изпийм по един тютюн? Айди със здраве и до скорооооу! П.П. Тони, Жеч, мойте пари са вече по сметката ви. Редактирано 14 Октомври, 2011 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #53 Отговорено 14 Октомври, 2011 Опаааа, айде да съ разпиша и аз.Превод направен Не останаааааааааа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #54 Отговорено 14 Октомври, 2011 С наргилето ще се справим - щом се оправям с лулата ... Колоните са задължителни - от мен е лаптопа и диска с малкото музика / крайно време е да добавям още , но не се сещам - идеи ? / ... Пак трябва да мислим за вентилатор към усилвателя .... Превода направен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #55 Отговорено 14 Октомври, 2011 Усилвателя утре ша го модна с 2х120 мм перки . В понеделник ще му звънна на шефа да видим дали ще останем на същата цена, като повечето, да не кажа 99% сме за 2 нощувки, за което съжалявам че единия процент ще е само за едната вечер. Колоните от Ян. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #56 Отговорено 16 Октомври, 2011 (Редактирано) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Редактирано 16 Октомври, 2011 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #57 Отговорено 17 Октомври, 2011 Я зък за Я нчо Батко, носи наргилето, шгу упрайм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kliment.i 4 #58 Отговорено 17 Октомври, 2011 (Редактирано) Оп! Ей ме и мен - нА! СпИциално заради Сенатора съм вече в тоз приятен форум... Присъствие от мен - в петък вечер (неделята - ден за бачкане). Ма шсе раздам като за две! (кинтите пуснАх в петък, нали не бе късно...?) Редактирано 17 Октомври, 2011 от kliment.i 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #59 Отговорено 17 Октомври, 2011 Леко разместване с цел заемане на всички вили и добавяне на платилите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #60 Отговорено 17 Октомври, 2011 Айде бе, компанията,колко време ще ви чакаме.::lol: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #61 Отговорено 17 Октомври, 2011 От рано сте завардили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #62 Отговорено 18 Октомври, 2011 Айде бе, компанията,колко време ще ви чакаме.::lol: Ей , Рашън ... не те виждам у списъка .. мискинин безподобен !! Да са корегираш веднага ! Абе ФрискоУ ... ти целата фамилия ли бе Меееен ... или тфа са стриптизьорките ? Не останааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #63 Отговорено 18 Октомври, 2011 и да ми донесете инструментите за обръщане на пържолите....... АЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАААА ККККУУУУУУПППППОООООННННННЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #64 Отговорено 18 Октомври, 2011 Иииии една запазена стая за Рашъна . С което почти се изчерпаха местата. Довечера повече инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #65 Отговорено 23 Октомври, 2011 и аз преведох 60лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #66 Отговорено 24 Октомври, 2011 Довечера повече инфо Ко тана с инфото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #67 Отговорено 24 Октомври, 2011 Инфото с леко забавяне . Както виждате по-горе, стаите са заети. Ако има други желаещи, може да се направят леки размествания. Айдее не остана П.С НЕЕЕ СЕЕЕ ЧУУУУВВВААА!!! :drunk: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #68 Отговорено 25 Октомври, 2011 Аве... имам 2 въпроса... Първо - защо не виждам Русия фтиц в списъка... Не виждам Русия фтиц, още, Гулямия син вълк!?? Второ - кой е Огнян?!? И трето - в стаята на Рашъна гледам, че има бонлук легла... тва значи ли, че оня кюллия шурата му ше придойде и той!? ...и ако не значи - Рашън, зЕми мерки, ве...! Ай ла риииииииииииии пиииииииииииииии... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #69 Отговорено 25 Октомври, 2011 (Редактирано) Оня ден исках да си спомня предишните купони и не можах да открия един клип дето "AC/DC бичи" Някои да го има случаино? Редактирано 25 Октомври, 2011 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #70 Отговорено 25 Октомври, 2011 Аве... имам 2 въпроса... Първо - защо не виждам Русия фтиц в списъка... Не виждам Русия фтиц, още, Гулямия син вълк!?? Второ - кой е Огнян?!? Първото е отговора на второто !! Оня ден исках да си спомня предишните купони и не можах да открия един клип дето "AC/DC бичи" Някои да го има случаино? Да ней туй нящо ба -> A Еси Диси Бичи .... п.п... нема такъв клип чесТно !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #71 Отговорено 25 Октомври, 2011 ААААААААААААААААААААААААААИскам го! Я ми го прати! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #72 Отговорено 25 Октомври, 2011 Къв е тоя Огнян? Ни се е записвал в темата, ни пари е пращал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #73 Отговорено 1 Ноември, 2011 тъп въпрос - Ханиния убавец няма ли да присъства бре?! аз с кого ше си тананиникам систем оф а доун,а?! вече обсъждаме с какъв чай да се запасим за мелоприятието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #74 Отговорено 3 Ноември, 2011 (Редактирано) Редактирано 3 Ноември, 2011 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #75 Отговорено 3 Ноември, 2011 (Редактирано) От днес съм със скарлатина. Не се смейте.... Карантината е 10 дни по думите на личния лекар, може да отсъствам. Редактирано 3 Ноември, 2011 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #76 Отговорено 3 Ноември, 2011 Нийй шъ съ дезинфекцираме вътрешно ....Сериозно , пожелавам скорошно оздравяване на колежката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #77 Отговорено 3 Ноември, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #78 Отговорено 6 Ноември, 2011 Ще има ли деца? @ марто ми е ясен - железар... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #79 Отговорено 6 Ноември, 2011 Ние ще водим малката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #80 Отговорено 6 Ноември, 2011 Кога си ме снимал бе Кокич ?!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове