novv 0 #1 Публикувано 10 Септември, 2011 Здравейте! Отнемат ли се вече точки за такъв акт и пращат ли се призовки на адреса от ЛК, когато излезе наказателното постановление? Питам, защото ми написаха акта в друг град. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 10 Септември, 2011 Не знам как са при вас ама при нас са страшно мудни... Писаха на брата акт за скорост и вече 4 месеца чакаме постановление... Уж те щяха на адреса от ЛК да го намерят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 10 Септември, 2011 Не взимат точки,акта е 50 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #4 Отговорено 10 Септември, 2011 На мен ми взеха 30лв, без точки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 10 Септември, 2011 От 20 до 50 лв,без точки.Не се носят покани,ходи до КАТ ,където си на отчет,т.е. от там откъдето си си взел книжката,след 25-30 дена от съставянето на акта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #6 Отговорено 11 Септември, 2011 По закон е акт за неизвършен технически преглд не трябва да надвишава 20 лева без отнемане на контролни точки. Обжалвай ако е над 20 лева! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TX8870XC 0 #7 Отговорено 18 Септември, 2011 По закон е акт за неизвършен технически преглд не трябва да надвишава 20 лева без отнемане на контролни точки. Обжалвай ако е над 20 лева!ОБЖАЛВАНЕ не помага, при глоби до 50 лева, не можеш да обжалваш. ДЪРЖАВАТА е бедна и не пуща фъндък за по-малко от 50 кинта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #8 Отговорено 17 Ноември, 2011 Има прецеденти за вкарване в съдебна зала на актове под 50 лв. Не ми дреме дали държавата е бедна, наказателното постановление си е със статут на наказателно обвинение и по хартата за правата на човека имам право да се защитя, считайки, че не съм направил нищо нередно. Повярвай има вече спечелено дело по наказателно постановление за 20 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове