ianiovski 13 #1 Публикувано 7 Септември, 2011 Един приятел си купи биксенон H4 за 80 лв от София (бяла светлина) , аз не очаквах да има чак толкова евтини . Знам ,че не са мн качествени ,но все пак си е ксенон таа и аз съм се ориентирал към биксенон h4 бяла светлина . Препоръчайте ми хубава марка ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #2 Отговорено 7 Септември, 2011 "Препоръчайте ми хубава марка" в едно изречение със "80лв - не очаквах да има толкова евтини" не става просто, колега, върни се назад 5 минути и си прочети какво си написал просто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 7 Септември, 2011 Преди имах китайски единичен ксенон... ама от най-китайските купувах го 40 лева... после го продадах и още кара... вече почти 2 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #4 Отговорено 7 Септември, 2011 (Редактирано) Ако ще помагаш нещо пиши ако ще се правиш на интересен по-добре . Както виждаш в първият пост съм писал ,че знам че са ментета , но все пак е по-добре от крушки и питам ако има няква добра марка за тези пари . Ако ме питаш мен и за 250 лв ксенон не си мисли ,че са перфектните всичко идва от Китай ( и е въпрос на надценка) и заради това не бих се набутвал с излишни пари , фабричният му е майката ако става на въпрос за качество Редактирано 7 Септември, 2011 от ianiovski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #5 Отговорено 7 Септември, 2011 (Редактирано) Добре виж аз не се заяждам, нищо подобно - казвам: Вземи биксенонките за 80 кинта щом си решил, какъв е проблема.. но не питай за "хубава марка" на едно и също място със "ще ме изкара ли 5 години възможно най-евтиното тука" щото объркваш колегите, на кой от двата въпроса всъщност търсиш отговор? И така нататък, надявам се сега да разбереш какво ти приказвам. Редактирано 7 Септември, 2011 от В16А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #6 Отговорено 7 Септември, 2011 Еми нали знаеш ,че винаги и дори при ментетана има По-добро и По-лошо . Заради това питам за по-хубавата марка при ментетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #7 Отговорено 7 Септември, 2011 (Редактирано) Колега,Той и фабричният е китайски, но от Shenzen и уж с по-добри материали и завишен контрол! На мен за сравнително качествен китайски ми искаха 250 + 50 лв. за монтаж с 2 год. пълна гаранция. Обаче исках да сменя и фаровете с блок Angel + 250 още и се отказах. 2х12лв. за Osram Nighreaker и предварителна проверка на инсталацията. Сега смятам да си взема и един DRL модул и да удължа живота на крушките. Модула няма да е повече от 50-60лв. предполагам.А относно това кое по-добре в общ план, а не само за теб - ксенон на рефлекторен фар, който не е предназначен за него или халогенна качествена крушка може да се спори!Успех в избора! Редактирано 7 Септември, 2011 от gena_bs 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abo 1 #8 Отговорено 20 Септември, 2011 то и без това търсиш тънко по-добре си остани с фабричните фарове а като си купиш кола за ксенони се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #9 Отговорено 21 Септември, 2011 (Редактирано) Намерих си ксенон на много тънки пари 65 лв без гаранция . Абсолютно същите като тези : http://www.napazar.eu/profesionalna-prava-mashina-juki-129669.html 6000КНякой да е имал такива ?? Редактирано 21 Септември, 2011 от ianiovski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #10 Отговорено 21 Септември, 2011 Щях да се прееба много здраво , бях обиколил всички магазинчета за автоаксесоари в Русе на кооперативният пазар и въпросният ксенон струваше на всякъде 80 лв само на едно място 65 лв, което мен ми хвана окото . Отивам в магазинчето и казвам ,че искам да взема този ксенон за 65 лв и ако може преди това да го пробваме и тоя вика (турчин или арменец с развален български ) - няма къде . Аз със найвноста си викам айде човека няма къде да пробва и го взех . Тъкмо се качвам в колата и си викам абе я да го поогледам и отворих ксенона . Едната крушка си беше добре нямаше следи да е изгоряла , изваждам другата и я гледам леко се клати и вътре посиняла - почерняла , стана ми ясно за какво става на въпрос . Веднага излезнах от колата и отидох при тоя . Имаше клиенти и аз от вратата му викам ,че едната крушка според мен е изгоряла и тоя почервеня . Поогледа я и се присмя все едно и няма нищо и каза сега ще я пробвам и на мен вече ми стана напълно ясно за какво става на въпрос . И така крушката не светна и за щастие тоя си ми върна парите . По обиколих други магазинчета и на всякъде цените бяха за абсолютно същият би ксенон Х4 80 лв . Влезнах в 2-3 магазинчета , но обаче никъде където питах не казвваха ,че могат да го пробват и аз се отказах не исках да рискувам. Влезнах в последното магазинче и ги попитах ако взема ксенона ще може ли да го пробват и те казаха няма проблем . Въпреки ,че и беше малък акумулатора би ксенона засвети всичко си беше ОК и аз го купих . Да се надяваме като го сложа да няма проблеми . Така ,че евтиното винаги излиза скъпо , но по някой път и скъпото не е гаранция за качество . Лошото беше ,че днес си тръгвам за Враца и там ще ми го сложат и ако не бях ги видял , после като се върна след 3-4 дена тоя щеше да каже ,че аз съм го преебал и нямаше да ми върне парите . До колкото и разбрах ,тоя ксенон за 65 лв 4-5 човека са го взимали и са го връщали заради проблема , и с др. работи пак тоя нещо е преебавал хората така ,че не ви препоръвам да ходите там . Магазина нз как се казва, но е един голям дето се качваш по 3-4 стълби за да влезнеш - срещу часовникарският магазин . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #11 Отговорено 21 Септември, 2011 Колега, нищо лично към теб, но ти пожелавам през една седмица да ти изгарят крушките!! Това го пожелавам и на всички други, който карат с ксенон на фар с рефлектор!!!С тия фарове от 92-93г., когато ксенона още не е бил дори сънуван, замислял ли си се какво ще е за тоя който е с/у теб/пред теб? И недей почва да ми обясняваш, как добре ще ги регулираш. 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове