Jump to content
ianiovski

БиКсенон H4 до 100 лв

Recommended Posts

Един приятел си купи биксенон H4 за 80 лв от София (бяла светлина) , аз не очаквах да има чак толкова евтини . Знам ,че не са мн качествени ,но все пак си е ксенон таа и аз съм се ориентирал към биксенон h4 бяла светлина . Препоръчайте ми хубава марка ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Препоръчайте ми хубава марка" в едно изречение със "80лв - не очаквах да има толкова евтини" не става просто, колега, върни се назад 5 минути и си прочети какво си написал просто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди имах китайски единичен ксенон... ама от най-китайските купувах го 40 лева... после го продадах и още кара... вече почти 2 г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще помагаш нещо пиши ако ще се правиш на интересен по-добре :bye: . Както виждаш в първият пост съм писал ,че знам че са ментета , но все пак е по-добре от крушки и питам ако има няква добра марка за тези пари . Ако ме питаш мен и за 250 лв ксенон не си мисли ,че са перфектните всичко идва от Китай ( и е въпрос на надценка) и заради това не бих се набутвал с излишни пари , фабричният му е майката ако става на въпрос за качество ;)

Редактирано от ianiovski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре виж аз не се заяждам, нищо подобно - казвам: Вземи биксенонките за 80 кинта щом си решил, какъв е проблема.. но не питай за "хубава марка" на едно и също място със "ще ме изкара ли 5 години възможно най-евтиното тука" щото объркваш колегите, на кой от двата въпроса всъщност търсиш отговор? И така нататък, надявам се сега да разбереш какво ти приказвам.

Редактирано от В16А2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми нали знаеш ,че винаги и дори при ментетана има По-добро и По-лошо . Заради това питам за по-хубавата марка при ментетата :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,Той и фабричният е китайски, но от Shenzen и уж с по-добри материали и завишен контрол! На мен за сравнително качествен китайски ми искаха 250 + 50 лв. за монтаж с 2 год. пълна гаранция. Обаче исках да сменя и фаровете с блок Angel + 250 още и се отказах. 2х12лв. за Osram Nighreaker и предварителна проверка на инсталацията. Сега смятам да си взема и един DRL модул и да удължа живота на крушките. Модула няма да е повече от 50-60лв. предполагам.А относно това кое по-добре в общ план, а не само за теб - ксенон на рефлекторен фар, който не е предназначен за него или халогенна качествена крушка може да се спори!Успех в избора!

Редактирано от gena_bs
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то и без това търсиш тънко по-добре си остани с фабричните фарове а като си купиш кола за ксенони се обади

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих си ксенон на много тънки пари 65 лв без гаранция . Абсолютно същите като тези : http://www.napazar.eu/profesionalna-prava-mashina-juki-129669.html 6000КНякой да е имал такива ??

Редактирано от ianiovski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щях да се прееба много здраво , бях обиколил всички магазинчета за автоаксесоари в Русе на кооперативният пазар и въпросният ксенон струваше на всякъде 80 лв само на едно място 65 лв, което мен ми хвана окото . Отивам в магазинчето и казвам ,че искам да взема този ксенон за 65 лв и ако може преди това да го пробваме и тоя вика (турчин или арменец с развален български ) - няма къде . Аз със найвноста си викам айде човека няма къде да пробва и го взех . Тъкмо се качвам в колата и си викам абе я да го поогледам и отворих ксенона . Едната крушка си беше добре нямаше следи да е изгоряла , изваждам другата и я гледам леко се клати и вътре посиняла - почерняла , стана ми ясно за какво става на въпрос . Веднага излезнах от колата и отидох при тоя . Имаше клиенти и аз от вратата му викам ,че едната крушка според мен е изгоряла и тоя почервеня . Поогледа я и се присмя все едно и няма нищо и каза сега ще я пробвам и на мен вече ми стана напълно ясно за какво става на въпрос . И така крушката не светна и за щастие тоя си ми върна парите . По обиколих други магазинчета и на всякъде цените бяха за абсолютно същият би ксенон Х4 80 лв . Влезнах в 2-3 магазинчета , но обаче никъде където питах не казвваха ,че могат да го пробват и аз се отказах не исках да рискувам. Влезнах в последното магазинче и ги попитах ако взема ксенона ще може ли да го пробват и те казаха няма проблем . Въпреки ,че и беше малък акумулатора би ксенона засвети всичко си беше ОК и аз го купих . Да се надяваме като го сложа да няма проблеми . Така ,че евтиното винаги излиза скъпо , но по някой път и скъпото не е гаранция за качество . Лошото беше ,че днес си тръгвам за Враца и там ще ми го сложат и ако не бях ги видял , после като се върна след 3-4 дена тоя щеше да каже ,че аз съм го преебал и нямаше да ми върне парите . До колкото и разбрах ,тоя ксенон за 65 лв 4-5 човека са го взимали и са го връщали заради проблема , и с др. работи пак тоя нещо е преебавал хората така ,че не ви препоръвам да ходите там . Магазина нз как се казва, но е един голям дето се качваш по 3-4 стълби за да влезнеш - срещу часовникарският магазин .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, нищо лично към теб, но ти пожелавам през една седмица да ти изгарят крушките!! Това го пожелавам и на всички други, който карат с ксенон на фар с рефлектор!!!С тия фарове от 92-93г., когато ксенона още не е бил дори сънуван, замислял ли си се какво ще е за тоя който е с/у теб/пред теб? И недей почва да ми обясняваш, как добре ще ги регулираш. :rant::ranting:

• Нагоре 3
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...