VIGOne 0 #1 Публикувано 26 Август, 2011 (Редактирано) Здравейте Наскоро си купи Хонда Сивик 7-ма генерация 2002година. В обявата в нета и в самия салон пишеше, че колата има бордови компютър. Въпроса ми е как се използва????? На таблото има малък дисплей на, който показва километрите и на който би трябвало да показва моментния разход и т. н., но на лостчета няма никакви бутони или нещто подобно с което да го управлявам този бордови компютър или поне аз не ги виждам. Някой има ли си идея за какво става въпрос и как се работи с борд. комп.??????????????????? Благодаря Ви предварително Редактирано 26 Август, 2011 от VIGOne Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 641 #2 Отговорено 26 Август, 2011 С компютъра работи колата, ти с него най-добре да си нямаш работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #3 Отговорено 26 Август, 2011 Това, че нещо било написано в някаква обява, изобщо не значи, че е вярно. Те в обявите понякога пишат какви ли не глупости, само и само да продадат колите. Поне доколкото аз знам, борд компютър (моментен разход, външна температура и т.н.) имат само моделите след модернизацията (фейслифт), т.е. само 2004-2005. Тези от 2001-2003 нямат подобна екстра. Имат само два дневни километража ("Trip A" и "Trip B") и това е. Превключването става с натискането на бутона в дясно под скоростомера, а с натискането и задържането му дневните броячи се нулират. Пак с този бутон (върти се наляво или надясно) се регулира осветеността на таблото (по отделно за през деня и на пуснати фарове). Поне моята е 2003 и няма моментен разход и температура, въпреки че зад предната броня има температурен датчик и би могло да я показва. Но не съм приритал де. Това е за седан, при англичанките (хетчбеците) може и да е различно, но надали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tedonsa 1 #4 Отговорено 26 Август, 2011 Има и друго някои казват борд компютър и на индикаторите за отворени врати и багажник данеби да са имали това в предвид на обявата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VIGOne 0 #5 Отговорено 27 Август, 2011 (Редактирано) Да явно, че наистина няма борд.комп......, ма***та му, количката си е супер, здрава , запазена, поддържана...., това да и е проблема! Редактирано 27 Август, 2011 от fenabg цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 27 Август, 2011 Има и друго някои казват борд компютър и на индикаторите за отворени врати и багажник данеби да са имали това в предвид на обявата^централно климатик ^халогени ^^ел фарове ^Ел стъкла^кожен салон ^борд копютърел седалки ^,а са ми кажете кои екстри има колата щот съм виждал така напидсани .''Тва дет пише по книгите ако разтеше по нивите щях да си бера тубо бутала и пиели от ябълата в двора''. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове