Jump to content
VIGOne

Бордови компютър

Recommended Posts

Здравейте

Наскоро си купи Хонда Сивик 7-ма генерация 2002година. В обявата в нета и в самия салон пишеше, че колата има бордови компютър. Въпроса ми е как се използва????? На таблото има малък дисплей на, който показва километрите и на който би трябвало да показва моментния разход и т. н., но на лостчета няма никакви бутони или нещто подобно с което да го управлявам този бордови компютър или поне аз не ги виждам. Някой има ли си идея за какво става въпрос и как се работи с борд. комп.??????????????????? Публикувано изображение

Благодаря Ви предварителноПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от VIGOne

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С компютъра работи колата, ти с него най-добре да си нямаш работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, че нещо било написано в някаква обява, изобщо не значи, че е вярно. Те в обявите понякога пишат какви ли не глупости, само и само да продадат колите.

Поне доколкото аз знам, борд компютър (моментен разход, външна температура и т.н.) имат само моделите след модернизацията (фейслифт), т.е. само 2004-2005. Тези от 2001-2003 нямат подобна екстра. Имат само два дневни километража ("Trip A" и "Trip B") и това е. Превключването става с натискането на бутона в дясно под скоростомера, а с натискането и задържането му дневните броячи се нулират. Пак с този бутон (върти се наляво или надясно) се регулира осветеността на таблото (по отделно за през деня и на пуснати фарове).

Публикувано изображение

Поне моята е 2003 и няма моментен разход и температура, въпреки че зад предната броня има температурен датчик и би могло да я показва. Но не съм приритал де. :)

Това е за седан, при англичанките (хетчбеците) може и да е различно, но надали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и друго някои казват борд компютър и на индикаторите за отворени врати и багажник :) данеби да са имали това в предвид на обявата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да явно, че наистина няма борд.комп......, ма***та му, количката си е супер, здрава , запазена, поддържана...., това да и е проблема! :)

Редактирано от fenabg
цитати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и друго някои казват борд компютър и на индикаторите за отворени врати и багажник :) данеби да са имали това в предвид на обявата

^централно климатик ^халогени ^^ел фарове ^Ел стъкла^кожен салон ^борд копютърел седалки ^,а са ми кажете кои екстри има колата щот съм виждал така напидсани ;):unsure: .''Тва дет пише по книгите ако разтеше по нивите щях да си бера тубо бутала и пиели от ябълата в двора''.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...