markup 156 #1 Публикувано 11 Август, 2011 Ха и от мене една обща темичка Някой знае ли нормален магазин за кожени дрехи в Пловдви и региона. Търся си хубаво кожено яке, а не от типа "намазани с лак". Проблема е, че обиколих всичко което успях да открия. На няколко пъти и в София съм търсил (не малко магазини) и там пълна греда... или аз имам чуството, че няма внос (защото в България не ги правят хубави) или има нещо гнило Та идеи за магазин? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 11 Август, 2011 Лутер. Караш по 6-ти септември посока ресторант стадиона, когато идваш от центъра. Подминаваш р-т Стадиона и преди прелеза от ляво има магазин. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #3 Отговорено 11 Август, 2011 Аз мога да обясня къде им е склада,там има якета на по ниски цени,защото са стари модели или са преоценени,отпред има и друг фирмен магазин!Намира се посока Скобелева майка,като карате по главния път и от ляво ви се пада бензиностанцията Хаджията Груев подминавате и гледате в локалното платно от дясно,там ще видите магазина на Лутер,влизате питате за склада те ще ви обяснят,намира се зад магазина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #4 Отговорено 11 Август, 2011 Зная ги Лутер, но нещо не ми харесват моделите им. Търся нещо такова:http://www.wilsonsleather.com/product/index.jsp?productId=11348744&cp=2446814.3189114.3740837&parentPage=familyhttp://www.cainefashion.co.uk/men-s-leather-jacket-in-copper-ternopol-8697-0.htmlhttp://www.cainefashion.co.uk/men-s-leather-jacket-in-black-aachen-8653-0.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #5 Отговорено 11 Август, 2011 (Редактирано) В Лутер по принцип могат да ти изработят по твой модел както си го поръчаш и с каквато кожа си избереш.Една от моделиерките им ми е съученичка и знам , че преди го правиха това нещо.Ако не се лъжа на Иван Вазов също шиеха кожени якета по поръчка. Редактирано 11 Август, 2011 от chooby Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #6 Отговорено 11 Август, 2011 Избираш си модела, намиращ читав шивач на кожени дрехи и си готов.Аз така 3якета износих ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #7 Отговорено 11 Август, 2011 Не вярвам на шивачите (лоши спомени), а и е прекалено ангажиращо и затова предпочитам магазин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #8 Отговорено 11 Август, 2011 Защо не прескочиш до Jumbo Промахон моето го вземах от там преди 5 години и не е мръднало, а на майка взехме от Търново уш най добрия магазин още първата година се протри кожата. Доста дрешки съм си купил от там и съм супер доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #9 Отговорено 11 Август, 2011 Промахон? Това ми звучи на гръцката граница, а и той не е ли детски магазини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #10 Отговорено 11 Август, 2011 Не е само детско има си всичко за всички, точно там е. Води се Аутлет магазин повечето стоки са на намалени цени, последно минах преди две години и пак останах доволен от цените купих си маратонки пума за 48 евро, които в Търново струваха 230 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #11 Отговорено 11 Август, 2011 И аз искам кожено рокерско яке с капси ама не намирам тука като за мене!130 кила съм баси да не съм някой 200кила слон че да не правят такива дрехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #12 Отговорено 12 Август, 2011 Сори за спама, ама: http://www.wilsonsleather.com/product/index.jsp?productId=11348744&cp=2446814.3189114.3740837&parentPage=family Това е добро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #13 Отговорено 31 Август, 2011 Добро е , но ми е малко далече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atilla 0 #14 Отговорено 29 Ноември, 2011 http://go.prodavalnik.com/kozheno-yake-cordon-sport-i3081659 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G36 3 #15 Отговорено 30 Ноември, 2011 (Редактирано) Магазин ГОЯ (на центъра до "Валентина", сегашния New Yorker) във Варна.Доволен съм от тях, има "истински" якета, но не съм сигорен тази година с к'во разполагат!Знам че не е около Пловдив, но само този магазин мога да препоръчам! Редактирано 30 Ноември, 2011 от G36 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atilla 0 #16 Отговорено 30 Ноември, 2011 Магазин ГОЯ (на центъра до "Валентина", сегашния New Yorker) във Варна.Доволен съм от тях, има "истински" якета, но не съм сигорен тази година с к'во разполагат!Знам че не е около Пловдив, но само този магазин мога да препоръчам!Там якетата са тънки и кожата не е хубава. Освен това якетата им са само кожа + една подплата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G36 3 #17 Отговорено 30 Ноември, 2011 Aз лично си купих преди вече 2 години и съм доста доволен.Достатъчно дебело е и изглежда добре, не е кат на дядо ми балтона! Но, казах незнам в момента с кво разполагат!Успех с търсенето на колегата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #18 Отговорено 30 Ноември, 2011 Супер , но 700 км. за едно яке няма да направя някак си не ми се струва оправдано... физически, психически, времево и финансово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове