Jump to content
Damasko

Газов инжекцион

Recommended Posts

Здравейте.Имам Хонда Акорд 1.8 витек 136 магарици.Мисля да и слагам газов инжекцион и искам да ви попитам за този двигател има ли определена марка с която работи най-добре. Казаха ми че не всички ставали заради някакви дюзи. Дайте ми съвети къде да сложа уредбата и каква марка да бъде тя. Благодаря предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата се държи отлично с Landi Renzo с най-силните дюзи, цена около 1300 лв.С по слаби дюзи имаше грешка за бедна смес.Не мога да кажа дали е най добрия избор. Разбира се има и къде къде ои хубави ГИ-та като Prins с инжектори Кейхин но цената е друга.Мойта я сложих на Ботевградско в София.

Редактирано от logoH

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с някаква полска или руска не и помня името :rolleyes:. Минал съм 12000км от февруари месец и нямам никакви оплаквания за сега! Успех с избора!:honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам приятел с монтиран Полски ГИ на Сивик 1,5 VTEC-E 90 к.с. и вече около 20000-30000 км. няма никакви грижи. Доста са нашумели в момента и Фобос. Скъпите системи няма смисъл да ги коментираме, при тях е ясно че нещата се получават. Не е зле и да сложиш система за мазане на клапаните, струва от 80 до 150 лв. Не знам дали наистина има ефект от нея но където съм питал и ми казват че било почти задължително за Хонда /има доста противоречиви мнения по въпроса/. Друг е въпроса че много се спекулира с цената и. Потърси добър сервиз където да извършат монтажа и съответните настройки, защото настройването на системата е най-тънката част /иначе ако са някой баш майстори ще има после да ти говорят как било нормално да правиш настройки през 2 месеца и как с евтинте системи било така/. Във форума има доста теми по въпроса.

Редактирано от Tino
Предходно мнение не �е цитира !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абре де ша даваш пари за Фобос като хубавата им система е на цената на истинска ГИ с хубави дюзи, е не са Принс ша каже Сандо ама...Тя с всяка Ги ще се държи добре колата ама въпроса е колко време ще се държи така :) Така че ако ти тежат кинтите в джоба прежали още некоя стотачка и си сложи истински Ги да нема после тема след тема в форума и бензинджиите да ти викат- Казахме ли ти че така ша стане - само ядове :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...