Damasko 5 #1 Публикувано 3 Август, 2011 Здравейте.Имам Хонда Акорд 1.8 витек 136 магарици.Мисля да и слагам газов инжекцион и искам да ви попитам за този двигател има ли определена марка с която работи най-добре. Казаха ми че не всички ставали заради някакви дюзи. Дайте ми съвети къде да сложа уредбата и каква марка да бъде тя. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #2 Отговорено 3 Август, 2011 (Редактирано) Колата се държи отлично с Landi Renzo с най-силните дюзи, цена около 1300 лв.С по слаби дюзи имаше грешка за бедна смес.Не мога да кажа дали е най добрия избор. Разбира се има и къде къде ои хубави ГИ-та като Prins с инжектори Кейхин но цената е друга.Мойта я сложих на Ботевградско в София. Редактирано 3 Август, 2011 от logoH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 35 #3 Отговорено 4 Август, 2011 Аз съм с някаква полска или руска не и помня името . Минал съм 12000км от февруари месец и нямам никакви оплаквания за сега! Успех с избора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #4 Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) Имам приятел с монтиран Полски ГИ на Сивик 1,5 VTEC-E 90 к.с. и вече около 20000-30000 км. няма никакви грижи. Доста са нашумели в момента и Фобос. Скъпите системи няма смисъл да ги коментираме, при тях е ясно че нещата се получават. Не е зле и да сложиш система за мазане на клапаните, струва от 80 до 150 лв. Не знам дали наистина има ефект от нея но където съм питал и ми казват че било почти задължително за Хонда /има доста противоречиви мнения по въпроса/. Друг е въпроса че много се спекулира с цената и. Потърси добър сервиз където да извършат монтажа и съответните настройки, защото настройването на системата е най-тънката част /иначе ако са някой баш майстори ще има после да ти говорят как било нормално да правиш настройки през 2 месеца и как с евтинте системи било така/. Във форума има доста теми по въпроса. Редактирано 5 Август, 2011 от Tino Предходно мнение не Ñ�е цитира !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 5 Август, 2011 Абре де ша даваш пари за Фобос като хубавата им система е на цената на истинска ГИ с хубави дюзи, е не са Принс ша каже Сандо ама...Тя с всяка Ги ще се държи добре колата ама въпроса е колко време ще се държи така Така че ако ти тежат кинтите в джоба прежали още некоя стотачка и си сложи истински Ги да нема после тема след тема в форума и бензинджиите да ти викат- Казахме ли ти че така ша стане - само ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове