Jump to content
Version84

Каква е истината за мощността на D16Y8 ?

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги,Във почти всички източници за данни на коли и двигатели,мощността на D16Y8 e различна.На едно място е показано,че е 126h.p My linkTук дават ,че е 127h.p My linkАз пък знам ,че е 125h.pНякой може ли да ми каже колко точно е мощността на този двигател?Благодаря!

Редактирано от Version84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Във почти всички източници за данни на коли и двигатели,мощността на D16Y8 e различна.На едно място е показано,че е 126h.p My linkTук дават ,че е 127h.p My linkАз пък знам ,че е 125h.pНякой може ли да ми каже колко точно е мощността на този двигател?Благодаря!

Истината е, че +-1 няма да ги усетиш :). Според Wiki беше 127 мисля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истината е, че +-1 няма да ги усетиш :). Според Wiki беше 127 мисля
Сигурен съм,че няма да ги усетя,но все пак е странно че има толкова различна информация.Мен все пак ме интересува точно каква е мощността на колата ми,тя няма да започне да върви повече ако разбера че е +2h.p повече:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можеш ли да погледнеш какво пише в талона?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можеш ли да погледнеш какво пише в талона?

В талона ми пишеше 92 или 93KW ,не помня точно.При положение обаче,че в същият талон е написано Honda CiviK,ми става ясно колко е достоверен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: 127 hp ,Z6-7--9 sa po 125 hp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

127 коня са, въпреки че в моя талон пише 92kW! (Киловатите ги пише срещу P.2 в талона и се умножават по 1.36 и се получават конете за тези които не знаят)П.С. Упс май се издадох ... дано никой не се е усетил. :P

Редактирано от EJ8B18C4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

127 коня са, въпреки че в моя талон пише 92kW! (Киловатите ги пише срещу P.2 в талона и се умножават по 1.36 и се получават конете за тези които не знаят)П.С. Упс май се издадох ... дано никой не се е усетил. :P

Ако минеш през Видин си изгорял.пп.Маитапя се,Фенове не закачам.
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако минеш през Видин си изгорял.пп.Маитапя се,Фенове не закачам.
Дай боже повече като теб :)Благодаря на всички за отговорите!Ето как днес за няколко часа вдигнах 2h.p :)
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Аутодата го дават - 125 к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...