Сивик 5 3 #1 Публикувано 8 Юли, 2011 http://automobiles.honda.com/civic-hybrid/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #2 Отговорено 8 Юли, 2011 Супер колица е дано някой ден имаме пари за такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #3 Отговорено 8 Юли, 2011 Чудесна кола за ежедневието и семейството Бих си купил точно такава, ако имах парите и ако е истина, че дава 5,4 градско . Разходът е впечатляващ, въпреки, че наскоро тук един колега с D15Z8 направо щеше да го засрами тоя нов Сивик, пълен с модерни технологии... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #4 Отговорено 9 Юли, 2011 Красавица ! Самия клип е интересен, както винаги ... представяне на нещата от малко по-различен ъгъл в сравнение с другите производители. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitravti 2 #5 Отговорено 9 Юли, 2011 Много е секси колицата,дано един ден да можем и ний да и се насладим! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #6 Отговорено 9 Юли, 2011 презокеанска гледна точка http://www.autoblog.com/2011/07/06/honda-civic-hybrid-takes-on-chevrolet-cruze-eco-and-volkswagen/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksander bachev 2 #7 Отговорено 9 Юли, 2011 С две думи - нямам думи, а с едма - изобщо! ПРОСТО ХОНДА. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #8 Отговорено 10 Юли, 2011 Не я харесвам. Аз съм останал с впечатление, че Сивик носи спортен дух, а тук очевидно липсва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NANI 19 #9 Отговорено 10 Юли, 2011 (Редактирано) презокеанска гледна точка http://www.autoblog....and-volkswagen/ Интериора на джетата е като на кола от миналия век,що се отнася до визия,направо бих я изключил от този тестИначе подкрепям колегата Ryuugan- една хонда трябва да бъде по-нервна,а какво виждаме тук... Редактирано 10 Юли, 2011 от NANI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 10 Юли, 2011 ...бе нещо като визия Шевролета като,че ли някак си по злобен ми изглежда а и интериора по ....абе незнам ...волцвагена просто отвсякъде е по зле и от двете.Ако трябва да избирам от трите сигурно ще взема Сивика,но определено ще имам колебания между него и Шевролета 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #11 Отговорено 10 Юли, 2011 За мен дизайна е крачка назад в еволюцията на модела. От четвъртото поколение на сам, всяко следващо е изцяло променено спрямо предшественика. Не и този път. Като чели нещо подобно се случи и с последния Акорд. Не казвам, че не ми харесва. Напротив, допада ми много. Просто очаквах малко повече в това отношение. Щрихите в интериора и екстериора на осмо и девето поколение са ми абсолютно еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #12 Отговорено 14 Юли, 2011 Може за 40-годишния юбилей да изскочи нещо класически традиционно за модела. За сега ще лежим на "стари лаври" http://www.autoblog.com/2011/07/14/honda-celebrates-39-years-of-civic-heritage/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #13 Отговорено 14 Юли, 2011 (Редактирано) Накратко :-Жена кара колата-някакви цветенца, птиченца, такава весела релаксираща мелодийка - това не е сивик, такъв какъвто го обичам -Икономията е майка на мизериятаЗа мен така стоят нещата.Жалко за серията. Редактирано 14 Юли, 2011 от PIKap 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #14 Отговорено 14 Юли, 2011 Тая кола е правена за чичковци и няма нищо, ама нищо спортно в нея. На външен вид ми прилича на кола правена за китайския пазар. Сигурно TypeR версията ще бъде с двигател 1.0 и турбина на 2 бара която ще служи за по-бързото зареждане на батериите, разход 2л на 100км, ускорение до 100 за 15сек и макс скорост електронно ограничена до 140км, а не електронно до 145км С две думи ПЪЛНА БОЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hamann 4 #15 Отговорено 15 Юли, 2011 На мен клипа не ми хареса да не каже, че ме потресе Харесвам Хонда и вече си уважавам марката ама японците този път ме изненадаха и то не с приятен клип на който да се радвам Разни хора, разни интересе да не се обижда никой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #16 Отговорено 16 Юли, 2011 От такова "по-различното" представяне спрямо др производители нищо не разбрах от глупавия клип. Даже прави впечатление, че интериора е пълна скръб и ефтиния ... ако ще и 3,5 да дава разход и да имам пари няма да го купя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #17 Отговорено 16 Юли, 2011 презокеанска гледна точка http://www.autoblog....and-volkswagen/ Интериора на джетата е като на кола от миналия век,що се отнася до визия,направо бих я изключил от този тестИначе подкрепям колегата Ryuugan- една хонда трябва да бъде по-нервна,а какво виждаме тук... Виждаме автомобил, с "женска" визия ако мога така да се изкажа. Не мога да си представя мъж да го кара туй Сивиче.Ю ПС: А що бе на Джетата кво и има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yoni 4 #18 Отговорено 5 Август, 2011 Хондичката е готина и като цяло хибридите ме кефят ама, за сметка на това, че са икономични са и доста спънати откъм динамика и мощност. Ще бъде интересно да направят Type R Hybrid ама да не мечтаем толкова засега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PERFEKTEN_33 5 #19 Отговорено 6 Август, 2011 Стиа с тия глупости бре...... като искате качество, икономичност, практичност и издръжливост си купувайте японски автомобил. Ако искате спортен дух си купете пак японски, ама спортен. Кой е казал, че СИВИК трябва да е непременно спортна кола? Има си S2000, TypeR, Integra и т.н. за любителите на трошливите пътища в България. Civic са хибриди още от 2005г. предназначени за градски условия. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове