dancho9991 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги искам да споделя с вас за един търговец измамник и ако попаднете на негова обява да внимавате много.Фирма "автомоллов груп-Асен Хаджимоллов",телефон за контакти-0899933459,0892984345,представя се и под други имена Асен,крум и други,публикува обявите си в пловдивски,смолянски окръг,а също и Златоград.Играч на дребно продава колите без-крик,резервна гума,инструменти и други принадлежности,като казва че ще ги даде,а след това се крие и много от обявите са фалшиви.Доста познати си изпатиха от него,затова ако попаднете внимавайте. Редактирано 20 Юни, 2011 от dancho9991 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 20 Юни, 2011 продава колите без-крик,резервна гума,инструменти и други принадлежности,като казва че ще ги даде,а след това се криеСигурен ли си... това са си сериозни обвинения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 20 Юни, 2011 Мерси за инфото. Крик и резервна гума ,че няма ... можеш да се пазариш да свалиш от цената и да не се занимаваш да ходиш да го търсиш , а за инструменти никой не дава колата с 1 багажник инструменти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #4 Отговорено 20 Юни, 2011 Колега това си е нормално да ти я дават без пожарогасител, жилетка, аптечка, но за крик и ключ обезателно гледай особено ако няма друга кола с теб !!! При мен се случи като я взех да спукам гума на магистралата и изненада крик и патерица има, но ключ НЕ Така че трябва да си подготвен. п.с. Каквото вземеш с колата, това е забрави за обещаните работи, ако не се познаваш с продавача. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 28 Юни, 2011 не е нормално но когато попиташ ти обещават всичко а после духай супата ! това е кьсмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #6 Отговорено 12 Декември, 2011 Незнам дали се намесвам в точната тема ! но бих искал да споделя от коя авто къща във ВАРНА да НЕ СИ ВЗЕМАТЕ кола !!!! авто къщата е ЦЕНТРАЛ до мебелна палата !!! От всички хора които са си взели специално ХОНДА от там само 1 единствена е излязла без проблем и за това ценичката и явно беше доста надутичка , а и съм говорил с някои от хората които са си взели от там с другите не съм но от техни познати разбрах че имат абсолютно същия проблем или може би проблеми , но главния проблем е че са с скапани до няма и къде СЕГМЕНТИ !!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #7 Отговорено 21 Декември, 2011 Не искам да защитавам Централ, но и моята кола е оттам. Бяха много коректни и ми я дадоха да я пробвам колкото си искам и съм доволен. Познавам и хора които са си купували други марки коли оттам и са доволни. Наскоро от друг автосалон взехме прекрасна англичанка 99г с клима за 2500, като в същия имаше пак такава но за 4бона и пълен кенеф. Имам предвид, че човек трябва да гледа като купува каквото и да е втора употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #8 Отговорено 22 Декември, 2011 Аз също съм купувал кола от Централ, не беше перфектна, но на добра цена, но кой стар автомобил е перфектен? Става въпрос за автомобили стари по на 15-20 и повече години. Обикновено цената се определя от състоянието на автомобила и е Невъзможно да се вземе супер читав във всяко отношение автомобил, и да е най-евтиният на пазара!И още нещо много важно! Дори и там никой никого не кара да купува НАсила!Гледайте хубаво колеги, какво вземате, дето се казва не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!Успех на всички в намирането на перфектни Хонди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #9 Отговорено 22 Декември, 2011 Моята кола също е от Централ и мога да кажа същото, като колегата над мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове