Jump to content

dancho9991

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dancho9991

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Здравейте,да попитам на хонда сивик д16з6 ще станатли 13-ки?
  2. +1 от мене,днес се видяхме ще се радвам ако пак се съберем
  3. мерси колега поздрави и от мен на всички от пз
  4. Здравейте имам подобен проблем и реших да попитам тук вместо да пускам нова тема.Става въпрос за д16з6 при включване на втека светва лампата на чека,проверихме грешка 12 показа и колата си е спъната(не се развъртя като другите,като запушена)
  5. Много ще се радвам ако има среща +1 и от мене.
  6. Здравейте да попитам за масло приста ойл 10в40 някои имали наблюдения как се отразява на хонда(дали става)?
  7. здравейте колеги,реших да си купувам пак хонда сивик,намерих една с мотор д15з1,хондата е карана 2 години на газ и сега и свети чека и на бензин и газ няма никакав ряз стигне до 3 хиляди оборота и се набира като мравка,а като цяло купето и салона са много запазени,защото колата е карана от пенсионер и не е тормозена.Според вас каде може да е проблема?
  8. Здравейте колеги искам да споделя с вас за един търговец измамник и ако попаднете на негова обява да внимавате много.Фирма "автомоллов груп-Асен Хаджимоллов",телефон за контакти-0899933459,0892984345,представя се и под други имена Асен,крум и други,публикува обявите си в пловдивски,смолянски окръг,а също и Златоград.Играч на дребно продава колите без-крик,резервна гума,инструменти и други принадлежности,като казва че ще ги даде,а след това се крие и много от обявите са фалшиви.Доста познати си изпатиха от него,затова ако попаднете внимавайте.
  9. Да подражката е малко по особенна,особено като се иде в някой сервиз(в провинцията)веднага почват майсторите да се чешат по главата и да овартат като видят японска кола. гледай също да не пуши,като цяло да е запазена че ще береш ядове(от личен опит)
  10. Колега аз съм със същия сивик и имам почти такива проблеми когато е паля(малко трудно пали),но при мене даже когато загре двигателя пак работи малко неравномерно,тресесе и оборотите малко играят.Смених кабели и свещи,но пак нямаше ефект,след това пръсках с спрей за карбуратор и пак нищо .Мисля че трябва да се пипнат някакви вакуми по карба
  11. какво точно влиание оказва размера на гумата,дали е 13,14 или 15? че все се чудя
  12. колеги да ви попитам д13 подлежили на чипосване
  13. Смених маслото с 10в40.На колко трябва да се регулират клапаните на д13б2.
  14. какво искаш да кажеш с това
×
×
  • Създай нов...