Jump to content
jimtoni

мотора прекъсва

Recommended Posts

Здравейте, моят прблем е в това че двигателя не раоти добре, прекъсва, беше ми изгоряла бубината, не палеше , след подмяната двигателя запали но прекъсва ,неможе да се форсирва добре и се чува един шум като на прещракване все едно съм с верига като на( лада) .Свалих да видя свещите , те черни отвсякъде, оставих я да загрее ни никаква промяна ,без значение дали е топла или студена си прекъсва, и още светна ми CHECK ,свети постоянно.Ако можете да помогнете .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А двигателят е ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А двигателят е ? ;)

1,6 B16d , вече незнам какво да правя, може ли причината за това да е центровката, макар че центровка не е пипано, само бубина е смемено,и ми се струва че не подава добра искра не съм сигурен в това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображение B16d -такъв мотор няма колега!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми с тия черни свещи какво очкаваш? Те не работят значи правилно. Купи си нови и готово. Тя сигурно и малко по-трудно пали като е топла, нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега имам същия проблем след смяна на бобина... сменях свещи, чукчета, дистр. капачки .. още ми е така. На мен обаче ми "сече" като е загряла само. Ако откриеш някакво решение пиши 1 ЛС :)Моя двигател е d16z6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега имам същия проблем след смяна на бобина... сменях свещи, чукчета, дистр. капачки .. още ми е така. На мен обаче ми "сече" като е загряла само. Ако откриеш някакво решение пиши 1 ЛС :)Моя двигател е d16z6.

Колега само един цилиндр не работи,другите са наред, но от къде е проблема незнам, незнам дали е възможно от клапаните да е причината, а по повод двигателя е 1,6 (бензин) 16 клапани ,или по точно HONDA CIVIC LX автоматик .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...