hahy 39 #1 Публикувано 19 Май, 2011 Днес се случи странната аномалия както си работеше на празен ход и се гласях да права маневра изчезна хидравликата, секунди по-късно светна и алтернатора. Направих си маневрата, паркирах се и всичко си дойде на мястото без да я гася. Имаше лек шум и вибрация докато двата агрегара бяха извън строя , всичко стана за около минутка време. Махнах горния капа на ангренажа - бутнах я да дойде на балезите обаче долу белега го нямаше изобщо. Какви са опцийте само с шпонка да се размина и от къде да си я намеря? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 20 Май, 2011 Аз не разбрах коя шайба или ролка се е извадила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 20 Май, 2011 Развий болта и ще си покаже, дали ще е само шпонка ,или още нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #4 Отговорено 20 Май, 2011 (Редактирано) Същото нещо ми се случи и на мен след като смених ремъка на генератора. Случи се еднократно за няколко секунди и вече 3 месеца не се е повтаряло. Реших, че ремъка се е донаместил или нещо подобно. Може и някое камъче или боклук нещо да е захапало за миг. Редактирано 20 Май, 2011 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #5 Отговорено 20 Май, 2011 Момци, ремонта мина , превъртяла е шайбата на аксесоарните ремъци. Няма никакви щети по вала и шайбата. Шпонката беше заоблила ръбчетата вече. Направих си нова шпонка от некъв VW ми изпадна размерите са и 4,5х4,5х11мм. дано не ви се налага но нека ги има. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #6 Отговорено 21 Май, 2011 (Редактирано) А разбра ли причината Редактирано 22 Май, 2011 от kytila 8.Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове