georgivanov1 23 #1 Публикувано 12 Май, 2011 Здравейте колеги,предлагат ми да купя Prelude 1980 за 1250 евро,колата е в доста добро състояние.Мислите ли че цената е добра.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 12 Май, 2011 Ако е запазено наистина и няма сериозни ремонти , тази кола си е класика Ако имаш пари за харчене и за поддържане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldair 0 #3 Отговорено 13 Май, 2011 колата е класика като фен и собственик на коли 80та година мисля че е оферта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zc1 2 #4 Отговорено 14 Май, 2011 Лично на мен този модел много ми допада. Като цена според мен си струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #5 Отговорено 14 Май, 2011 Този модел си е точно класиката на прелюд. Ако си фен на ретро автомобили... мисля че, определено е оферта, а пък ако е в добро състояние тези пари са и доста добри. Аз ще реставрирам Акорд от 1980 айде да правим Ретро тийм Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crisdim 0 #6 Отговорено 2 Август, 2011 Много красив автомобил, но мисля че цената за придобиване е най=малкото,което трябва да те притеснява. Да поддържаш ретро автомобил за всекидневна кола сие доста голям разход. Иначе и аз се заглеждам по старите автомобили.Късмет с покупката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 2 Август, 2011 Много е красив.Тук в Стара Загора има един който все още редовно го карат,мисля че си е още на оригиналната боя... При положение че няма да ти е колата на която ще разчиташ да те вози всеки ден (предполагам) а кола която да си караш и чоплиш за кеф....вземай я. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #8 Отговорено 2 Август, 2011 (Редактирано) Автомобилът е супер колега. Взимай и не му мисли, и цената е добра. И аз съм хвърлил мерак на нещо подобно, което да го карам в свободното време за кеф и да ми пълни душата. Успех. Редактирано 2 Август, 2011 от martins Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #9 Отговорено 2 Август, 2011 Карал съм такъв прелюд и мога да кажа само добри неща.Мнооо яка кола, ако имам излишни пари веднага бих я купил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostata_v 9 #10 Отговорено 14 Август, 2011 Колега ,бил съм в Португалия там колите са запазени(топъл климът ) пътищата са много добри ако не си я взел още не се чуди УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове