Jump to content
sand0

Да ви е честита новата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО едногодишна гражданска отговорност!

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Споко юсер :) Така се надъхва матрала.И пак юе спомена. "КОЛКО??? КОЛКО, КОЛКО, КОЛКО..Колко??"- Ван КостувТа колко % са хванати и колко % са причинили щета от тези които са управлявали без гражданска?????Това с измамите с разрочени, с % на нямащи са счетоводен-фокус-мокус-пиар с ЕДНА единствена цел!! Да се прокара лобиския закон / да ти го вкара в пленарната зала (изотзадзе).Пак да повторя. Тези % са мойте и на другите с повече автомобили които не се ДВИЖАТ защото нямаме раздвоение на лизноста та да може във всяка една да се движи по едно мое Аз. Да не говорим че тунджата е скъпа за да можже изобщо да допусне някой раздвоение на личноста!!

Редактирано от sand0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Осъзнавам вината си, и че институцийте не могат да знаят дали аз си карам колата или ми стои в гаража, а си има ясен текст в закона и по него без проблем могат да изрежат доста хора.

...добре бе приятел нали именно за това са полицаите да проверяват кой е без гражданска и да правят акт.Аз също имам втора кола и понеже не мога да плащам и на нея винетка и застраховка не я карам какъв е тоя справедлив закон да те задължава да правиш застарховка на кола която в момента не използваш.Май най е лесно да одерем всички вместо да хванем тия които нарушават правилата.Данъчна държава станахме :puke:
Може би не съм се изразил правилно колега , имах в предвид това ,че морално аз вина нямам защото съм достатъчно разумен и отговорен за да не вадя на пътя кола без застраховка, но според сега действащото законоИЗДЕВАТЕЛСТВО аз съм си нарушител , както и всички като мен. Няма значение караш ли или не , както няма значение за данъка така няма значение и за Гражданската отговорност.... Ако става дума пък за полицайте нищо против нямам тях има много свестни хора които се мъчат да си вършат работата почтенно , но толкова тапаци има че някои дори объркват часа на протоколите а какво остава за това да те проверят имаш ли ГО. Работата се свежда до там колко искат да ни вземат а не колко сме сгрешили. Тези мерки нямат замисъл за някаква ефективност и градивност..както някой каза "обслужват нечий интереси". И колкото и да се мъчим да си обясним защо е така защо всичко при нас е на обратно както примерно данъците на МПС за нови екологични автомобили и тези за старите димящи бараки , няма да можем понеже обяснение няма . В тази държава логика няма това е държава на абсурдите и ние сме едни смотаняци които просто се делят на цветове а не осъзнаваме че всички сме надупени с отворени бузки по един и същ начин..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Полицаите ,че са некадърници (Не всички) така си е ! След като ме удариха (полицаи) в рапорта ,който бяха написали в думата КУЧЕ имаше 2 паравпоисни грешки ... да не говорим колко имаше в целия рапорт като го четох ... Другото интересно е как не независима комисия ти прави оглед на мястото на колеги на полицаите ... от другата смяна ...

Редактирано от Al Capone
Цитат на предходно мнение!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не ме схванахте каквоточно исках да кажа- по цял свят ако си съвестен и нямаш ПТП-та и кило актове плащаш малко. А тук всички сме под един общ знаменател. Има го само за "рискови според местоживеене". Това е адската глупост. Аз като перничанин се водя рисков, но нямам птп. Защо да плащам колкото рисковия? А и за стикерите исках да кажа, че не е нормално да имаме по 6 тона лепенки по джама. Освен, че са пари, пречат и дразнят. С една единна система по номера на колата се прави справка и се разбира. А че са тъпи куките са тъпи- половината не могат да си кажат и името. Една част са "рейнджъри" и ситуацията е критична. Един наскоро ми вика "документите за проверка" и на моя въпрос на :На кой?" последва скандал и стана забавно. Това на официална караулка с 15 тъпака на нея :D Старшия на караулката като си вдигна дебелия г.з да дойде да чуе се представи, провери ми докиментите и му скара на другия, но 10 мин бяха аут. Пълен съм с историй за умни полицай, щото съм си и отракан и уста на заем не взимам, но читави ченгета съм видял едно две за 5-6 год каране... А на колко и как ще я плащаме гражданската не е от значение. Трябва да има как да се плаща за по-малко месеци или да стане персонална на шофер, съобразена с колите на негово име, шофьорският му РЕАЛЕН СТАЖ и броя на птп-тата и актовете. А броя на стажа му се озаконява лесно- или по първата кола на негово име, или с декларация от родител, че е карал семейната такава ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На есен ще има наказателен вот :guns: Така че бате бойко лъжецо долен (че и аз гласувах за теб) малко ти остана :bash:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Положенито никак не е розово ... тия ни е..а мамата. :blink:

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не майката ами целия ни род и назад и напред , в минало и в бъдеще .Слави Трифонов има една песен която се казва "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" , напоследък доста често си я пея за съжаление :(.Ами мотористите кво правят ? карат си мотори само лятото а ще плащат за цяла година ....НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ......

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Стамене,бедна ти е фантазията каква гавра си правят с мотористите още от преди година поне.Данъка на мотор е колкото на 22-местен автобус.Като данъка се изчислява и налага според това колко уврежда пътната настилка даденото МПС:)Тия сегашните,а и предишните имат ясна политика-нарочват си дадена група хора и им ебават п****та.Днес са лекарите,утре са стопаните на череши,след това мотористите,после таксиджиите.....и така понеже групите не са много големи,негодуванието им минава криво-ляво без последствия за тяхната власт и крадене на пари.

Редактирано от Tino
Предходно мнение не �е цитира

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета като чета всичките постове направо се чудя какво да мисля.Такъв народ сме само лаем и нищо неправим само си гледаме сеира едни на други.Незнам какво трябва да се случи за да вземем да мислим всички в едно за да се оправи всичко."НЕ НАРОД А МЪРША ТУЙ ЩЕ КАЖА И ЩЕ СВЪРША" го е казал един буден Българин преди много години.Такова ни е мисленето такава ни е и държавата.Докато всеки мисли само за личната си изгода и как да прецака другия така ще е.А относно кой за кого е гласувал няма ама никакво значение който и да дойде на влас пак ще си е същото полужение докато всичките умници в парламента невземат да помислят че народа е гласувал за тях и иска да направят едно по добро място за живот и да заработят заедно без да се надцакват кой какво е направил кои какво не е направил нищо няма да се оправи.Да аз съм гласувал за Герб и смятам пак да гласувам за тях защото аз не се връщам назад а гледам само на пред.За минали оправници няма смисъл да се говори защото всички сме живяли и сме видяли какво са направили и затова им сърбаме попарата сега а не да обвиняваме Герб че само ни Ебават а да се върнем малко назад.Не защитавам и Герб за оправлението им но нека всеки се постави на тяхно място и да си помисли той какво ще направи в тяхното полужение и сам ще си отговори на много въпроси. Аз немога да ги обвинявам за полужението ни, но мисля че се опитват да оправят нещата по някакъв начин.Незнам няма смисъл да пиша повече че мога да напиша много.Да несъм съгласен да се плаща целия размер но каквото е такова ще е за всички, трябва да има правила иначе няма да си влезнем в редиците.Тарикати сме си и товае ако може да мине винаги ще минава в кртвта ни е.Весели празници.И мислете положително само тогава ще намерим смисъл за да се оправим.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аман от хора с интереси в тая "Държава" докато удовлетворим мераците на всеки един олигофрен с власт ще сме за психиатрията май.Те немогат да ги накарат на разсрочено да си плащат че по лесно е да отделиш 50лв на тримесечие, а сега ще ги накарат да избрулят по 200лв (примерно)на един път.Сега и ще ги вдигнат с по двеста, триста лева щото не са достатъчно европейски.Вместо по някакъв начин да облекчат народа да го направят мааалко по леко в и без това невъзможно за живеене време те направо ни се подиграват пумиярите.Само бой ще ги оправи никви такива мирни протести.Иначе специално на Вдянков много бих искал да му инплантирам очилата да не си ги загуби някъде.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА. Трябва да е задължителна!!! ЗАЩОТО тоя дето ми смаза предишната Хонда ако НЯМАШЕ ГРАЖДАНСКА щях да пия 1 студена ВОДА !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Бориславе,за правописа няма да те зачеквам,но това с гласуването е най-голямата простотия която можеш да заявиш така на глас.Който не си помни миналото,няма бъдеще.Нещата имат една иронична повтаряемост и точно тези слепи оптимисти с вечните оправдания за неспособността на някого са пагубни.Накъде напред гледаш с този ГЕРБ?Към следващия запис на закрила на интереси или към следващия малоумен данък,който ще измислят?Във всяка една горе-долу нормална държава,ако излезне такъв запис оставката е на момента.Затвора е след това.Героите от ГЕРБ как приеха изтичането на тия записи?Героично може би според теб,стоически-една любима комунистическа думичка:)Може би те радва и новината че увеличение на заплати не се чака преди 2013-та година,щото това е една много положителна новина будеща дълбок оптимизъм.Особено като гледаш как цените растат от ден на ден.Да си жив и здрав,пак да пуснеш бюлетинка за Гербаджийте щом ти е толкова акъла.Вярно,сегашните политици са един да хванеш,друг да удариш.Но фактът че имаме някакъв избор пак е начало.Щом има избор,значи има различни изходи от ситуацията.Пък и вината е на всички,че ни е такъв политическия елит.Щото тоя път си се излъгъл да налееш вода в мелницата на кретени,миналия път си се излъгъл отново от гръмки обещания и си налял вода другиму.И сега всичките са пълни тъпанари.Но има и по-способни хора,така че мъдро избирай за кого да гласуваш следващия път защото с всеки грешен ход шансовете е доказано че намаляват-точно като при руската рулетка.Весели празници,макар че от известно време насам за мен специално не са весели дори коледните.И съм сигурен че при повечето от вас е така,а също така знам и защо са по-малко празнични......защото с всеки изминал ден тия кретени ни мачат повече.Адолфе,не те знам дали по фамилия си Хитлер ама не е зле да се поинтересуваш как седят нещата при случаи на участник в ПТП без ГО.Ше подскажа в случай че все още живееш някъде около 1941-ва:)Има един фонд,в който влизат пари от всички сключени ГО-та,за да покриват щетите причинени от нередовни водачи.Но не го приемай за щедър жест,защото застрахователите никога не са на загуба.Може да си сигурен,че по съдебен път си взимат всичко платено и дори отгоре от виновния.

Редактирано от prelude
  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля , че прекрачихме цивилизованото дискутиране и език !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...