Jump to content
Borislav_STZ

Искам да разбера нещо повече за сивик 2003г

Recommended Posts

здравейте колеги дойде момента в който и аз реших да подкарам нещо по ново и се чудя от 2 месеца какво да е то питам разпитвам за различни модели коли и немога да си заплюя нещо .Ето сега съм се спрял на този модел сивик .http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11299930120829645&f1=detailsИскам колата задължително да е бензинова !някои може ли да ми разясни по точно какви двигатели имат добри ли са като модели т.н. Защото аз сега от сивика 5г незнам каква може да е следващата ми кола която да е поне близка по качество и здравина на 5г ... направо незнам :DХаресвам този сивик да видим дали ще ме убедите или разубедите да си взема такъв :) Благодаря предварително !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще е 7-ма ген. за мен има само една ,която си заслужава,а именно Тайп Р.Всичко друго е компромис.Окачването отпред е Макферсон.Предлагат се доста модели вигатели-1.4 -90.с.,1.6-110к.с.,1.7 ВТЕК-127к.с.,2.0-160к.с.,2.0 -180к.с.,2.0 -200к.с.,2.0 -205к.с. и JDM версията 2.0-220к.с.Колата е малко тип миниван,което като за Хонда е малко странно,но се свиква.Лоста изглежда неудобен ,а всъщност си е точно на място:)Със сток окачването колата вози супер комфортно за Хонда.Има EPS-електромотор на рейката.Малко е куца в радиуса на завиването-правя сравнение с Прелюд 4г. и Сивик 4-5-6г.Салона е просторен като за хечбек,отзад има доста място.С едно изречение европейски тип кола с японски мотор:lol:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 2 седмици и аз обикалям и гледам 7-ми 1.4 или 1.6 (10-15 коли гледах)По автокъщите (гледах и тази) е пълно с италянки в ужасно състояние.над 80% са със челни удари.Накрая капарирах кола купувана нова в БГ ,по-скъпа, от 2005 година и тая е боядисвана нескопосано, но поне не е имала сериозни удари.След подробно проучване мога да ти препоръчам да се подготвиш с 10-12 к за читава кола .поздрави и успех в търсенето

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...