Player101 383 #41 Отговорено 26 Април, 2011 JAKOPARTS става. Като го купуваш внимавай,че са ляв и десен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #42 Отговорено 26 Април, 2011 Да тва е звера, а щом и като марка не е лош, ще взема такъв заден. Утре всичко ще стане ясно на подемника, заден ли е, преден ли е, сега ги търся само щото не мога да седя със скръстени ръце а съм на работа и освен да си търся лагери и цени друго не няма кво да правя а и да се подготвя психически за цената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1550 #43 Отговорено 26 Април, 2011 Гледа ли в ebay uk? 80 паунда в Англия, и 26 паунда от USA. Но не пише производител и за двата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #44 Отговорено 26 Април, 2011 (Редактирано) На едно място (Снабтех) ми дадоха цена 177лв за заден Koyo или NTN, нормална ли е за тези марки? То в такъв случай направо 170$ си е супер оферта за оригинал Плюс това в Гърция ми предложиха за 85 евро Koyo или NSK, мислех че тук са по-изгодни. Редактирано 26 Април, 2011 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #45 Отговорено 26 Април, 2011 Като за тая марак е нормална, между другото NTN са купили одавна SNR така че техния избор не е за пренебрегване. Питаи в ТРИЕРА пловдив ква цена ще ти дадат, дори можеш на имела им да пуснеш запитване, на мен така ми дадоха цена. А току що от SKF ми обявиха задна лагер главина 205 лева и преден лагер 155 лв. Определено почвам да се надявам да вие предния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Achilles 0 #46 Отговорено 27 Април, 2011 И при мен беше заден десен, трябва да си купиш цялата главина. Удоволствието ми струваше 130лв без работата. Иначе както каза колегата по-горе може да си я караш, докато не спреш да чуваш радиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #47 Отговорено 27 Април, 2011 Такаааа, днес след подемника имам една добра и една лоша новина. Добрата е че всички лагери са Ок, лошата е че гумите шумят, и сега ще тряя ги търпя още сигурно поне 3 год щот и без тва са нови едва на 20 000. Шумни били щото са с големи граифери за кал. Ко да се праи с тях я купих. Та така, едвали ще дам 600 лева за 4 гуми минимум ще надувам музиката повече. Инак голямо проучване на лагери направих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #48 Отговорено 28 Април, 2011 На мен от сервиза ми намериха NTN лагер за 140 кинта и вече съм доволен, темата приключи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #49 Отговорено 28 Април, 2011 Скива ли, па ти си тръгнал да пълниш гушите на хамериканците с 170 $ Аи със здраве да си го караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
profi84 0 #50 Отговорено 5 Март, 2012 Здравейте имам същият проблем с задна дясна главина на civic англичанка 2,0 Дизел 96 г , оригиналната главина е с конусовиден обръч за отчитане на ABS датчика, а ми продадоха с прав обръч, казаха ми че вече не се произвеждали с конусовиден, дайте мнение струва ли си да избивам старият обръч и да го сложа на мястото на новата главина, иначе новата главина пасва идеално, но разстоянието от датчика до главината е повече от 5 мм и ми се струва че няма да отчита? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове