Viking_pz 12 #1 Публикувано 16 Април, 2011 Привет проблема ми е следния:чува се странно виене от към ангренажния ремък.Не е ролка със сигурност днес слагах и друга а моята си бе на 300 км не е водната помпа днес и нея смених с чистак бърсак и пак се чува едно виене.Въпроса ми е може ли да е от самия ремък от зъбите щото още са плътни или пък маслената помпа да вие ама там пък какво има да вие незнам.Помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 16 Април, 2011 Да не натягате прекалено ремъка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #3 Отговорено 16 Април, 2011 Да не натягате прекалено ремъка?Ремъка го оставям на пружината на ролката да си го опъне превъртам на 3/4 зъба на ляво да обере луфтовете и си затягам ролката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 16 Април, 2011 Динамо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #5 Отговорено 16 Април, 2011 Динамо.не е и от динамото палих е без него утре ще поодхлабя още ремъка и ако не се оправи незнам а възможно ли е да е от маслената помпа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 16 Април, 2011 (Редактирано) Виене или по-скоро бучене? В зелената елипса е маркуча, който излиза от IACV-то (отляво на смукателните колектори, под кутията на филтъра). Пробвай да го стиснеш с пръсти и виж дали ще спре шума. Редактирано 16 Април, 2011 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #7 Отговорено 16 Април, 2011 Виене или по-скоро бучене?виене си е според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове