raishauer 2 #1 Публикувано 12 Април, 2011 Въпрос към всички относно съединител,собственик на Honda stream 2.0 i-vtec двигател ka20a предстои ми смяна на двата лагера на първичния вал и между другото да сменя и съединителя. От Евро 07 ми съобщиха цена комплект на съединителя 1150лв и само феродов диск 460лв Exedy та въпросът ми е, толкова ли е уникална тази моя кутия че само една фирма пройзвежда тази резервна част.Благодаря предварително към всички включили се към темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dondobri 2 #2 Отговорено 13 Април, 2011 варианта да намериш заменям е минимален,по-добре като свалиш ако са му здрави пружините хо да му залепят едно ново феродо за около 50лв доста добре ги правят вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 13 Април, 2011 Освен в Евро07 търсил ли си по дреги магазини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #4 Отговорено 13 Април, 2011 Повече от запитванията са ми от електронните сайтове за авточасти и всичките отговори бяха че не предлагат за моят автомобил съединител, а най интересното е че в западните сайтове този феродов диск струва 110$ което е три пъти по малко от България. Имам въпрос към колегата от горния коментар къде подменят само феродото и издържа ли във времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dondobri 2 #5 Отговорено 13 Април, 2011 Аз съм от плевен и познавам човек който на един Форд преди около 2месеца смени само феродото,кове се на машина става много хубава изработка,а за трайност немога да ти кажа колко ще искара,то зависи и от стила на каране.Но факта че вече 2 месеца кара без проблеми и оплаквания предполагам ще кара доста време.мога да се пойнтересувам повече тея дни колко пари ще струва стига да ми дадеш размерите на диска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #6 Отговорено 13 Април, 2011 По каталог го дават че диаметъра е 220мм а отвора е 150мм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emog 0 #7 Отговорено 25 Април, 2011 (Редактирано) Колега , карам сащия стрийм, в Хонда ми го смениха за 800 лв. с труда. Беше лятото- имаше 20 процента отстъпка.Говоря за комплекта от 3-те части всичко!На колко километра си? Редактирано 25 Април, 2011 от emog Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #8 Отговорено 27 Април, 2011 Колега , карам сащия стрийм, в Хонда ми го смениха за 800 лв. с труда. Беше лятото- имаше 20 процента отстъпка.Говоря за комплекта от 3-те части всичко!На колко километра си?150000 км има още ресурс в него ама така и така ще свалям кутията ще използвам момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #9 Отговорено 27 Април, 2011 Благодаря на всички колеги който се включиха и ме насочиха към правелният човек, поръчал съм всичко мисля темата за изчерпана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове