Jump to content
kembo

Какво ви е мнението за тази обява

Recommended Posts

Колеги ,10 дни гледам тази обява не ,че имам пари за да я купя (за майка ми би била идеална),но мисля офертата е невероятно добра и салона и двигателя са редки изпълнения .И толкова време не се е продала .Бих се радвал да я вземе някой фен.Всичките си приятели агитирах и са вече с ХОНДИ няма и на кого да я предложа! Само 1 уточнение не познавам продавача и дори не съм говорил с него.От друга страна само джантите с гумите са доста пари.Вашето мнение за обявата ----http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11302175341220586&f1=details

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре изглежда на мен лично салона не ми допада ама всеки си има вкус(казало кучето и си облизало г@за :D ). За тия пяри е муцка стига и на живо да е такава.

Редактирано от Balinkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно днеска с колегите я гледахме и си говорехме че е много добра оферта, ако няма някой скрит кусур. Само да те предупредя да се огледаш много добре за ръжди, че като гледам скобата на радиатора и болтовете на фаровете вече ще е тръгнала. Казвам го от опит. Макар че не е в много напреднала фаза, нормално като за внос от Австрия.

Редактирано от keel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да това е притеснителното в обявата Австрия ако няма ръжда значи е добра колата .Няма да я купувам просто ми хареса като цяло и ще се радвам ако е читава и я вземе колега от форума,а не някой не разбиращ какво си е купил :D

Редактирано от kembo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е добра количката , но като гледам цените като цяло на Хондите мисля, че цената е съвсем нормална. 5-та генерация определено държат цената си докато 6 -та не толкова . Сложете и смяна на консумативи по тази кола регистрация и тем подобни и отиде към 4 хил. лв. Но пак казвам,прилична е офертата ,Австрия -мавстрия няма значение зависи кой я е карал преди това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди да взема хондата обиколих всички автокъщи в Добрич и първо проверих обявите в мобилето от Добрич-мога да ви кажа че нито една обява в този сайт не отговаряше на действителноста!Доста обиколих и харесах по едно време едно мондео фул екстри -понеже преди карах ескорт и имах симпатия към форделите ама вече не -автокъщата беше няква до гара юг и реших да огледам колата,на снимките е като излязла от магазина пък реално всичко което може да се вземе от нея изкормено включително по таблото и навсякъде ,лявото огледало виси счупено има надрано по боята и така нататък,оня ме убеждава за всяко мое питане кое колко незначително било и как лесно щяло да се поправи-да ама няма стане-пък беше колкото хондата на цена!Един ден един авер вика ела да видиш какви коли сме докарали и по специално една хонда-отивам аз качам се и карам -няма лъжи няма реклами абе чудна кола!Не съм спал докато официално не стане моя !Така че отваряйте си добре очите с това мобиле щот са мошеници !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично 6-та генерация не ми харесва тежка е обаче изглежда добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...