The end 2 #1 Публикувано 10 Април, 2011 Здравейте от скоро имам Хонда прелюд 4 генерация и моделат е АБС и не ми е ясно на колко време се сменя течноста.Ако някой може да ми помогне би бил благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 10 Април, 2011 Препоръчват да се сменя спирачната течност на 2 години ,ама аз ти препоръчвам пък да не буташ системата докато работи-казвам го от личен горчив опит! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX/Izverg 3 #3 Отговорено 10 Април, 2011 Извинявам се за офф-а, ам ако усетиш, че с времето педала стане по твърд? Това какво означава? карам crx 2ген. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #4 Отговорено 10 Април, 2011 По твърд. може би някъде има проблем със сервото. Говоря по логика може и да не е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 10 Април, 2011 Спирачна течност се сменя на 2 години. Колегата дето те съветва да не буташ системата, не е много хитро. Спирачната течност е хидроскопична и поема влага с времето, което води до агресивност на спирачната течност към металните части (ръждясване на спирачните бутала отвътре например), и второ водата не е много ефективна като спирачна течност още повече като се загрее... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #6 Отговорено 11 Април, 2011 А 2 години или колко хиляди километра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #7 Отговорено 11 Април, 2011 Колегата vex е прав.Сменя се на две години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #8 Отговорено 13 Април, 2011 А 2 години или колко хиляди километра.Километрите не са важни. След разпечатване на нова спирачната течност, дори и да не се ползва, след 2 години е негодна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове