jaydog 7 #1 Публикувано 6 Април, 2011 (Редактирано) Първата ми кола е, много ме радва !! Също така както виждам и минувачите се заглеждат повече, все още съм ученик и се надявам като завърша ще започна работа по нея- Това са снимките с които се сдобих, тонове работа има по нея Благодарение на изчерпателните теми от колегите в този форум и проектите веднага се ориентирам към много неща. Поздрави ! Редактирано 6 Април, 2011 от jaydog Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #2 Отговорено 6 Април, 2011 Честито Много безаварийни километри и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueLude 4 #3 Отговорено 6 Април, 2011 (Редактирано) Поздравления и умната със скоростта на движение Редактирано 6 Април, 2011 от BlueLude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #4 Отговорено 6 Април, 2011 Честито много безаварйни километри . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #5 Отговорено 6 Април, 2011 Честито за красавицата! Безброй безаварийни километри ти желая и нека само да те радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #6 Отговорено 6 Април, 2011 Честито на колегата, много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #7 Отговорено 6 Април, 2011 Честита придобивка и от мен! Много приятни и емоционални километри с количката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #8 Отговорено 6 Април, 2011 Хондата номер 1 за мен - 5та генерация , евала, завиждам ти . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #9 Отговорено 6 Април, 2011 Честито колега и моята първа кола е същата, много безаварийни километри и много да те радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #10 Отговорено 6 Април, 2011 Честито, и много безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IMPERATORA #11 Отговорено 6 Април, 2011 ЧЕСТИТО КОЛЕГА , АЗ СЪМ СЪС СЪЩАТА , ЧЕ И ЦВЕТА И Е СЪЩИЯ - ТЪМНО СИН МЕТАЛИК И ТИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО БЕЗПРОБЛЕМНИ КИЛОМЕТРИ ЗАЩОТО ЗНАМ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ЧЕ ЩЕ Е ТАКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #12 Отговорено 6 Април, 2011 Честито колега, много добър избор за първа кола! Много безаварийни километри ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #13 Отговорено 6 Април, 2011 (Редактирано) Честито колега. Само положителни емоций и много вятър в цилиндрите ти желая. Добър избор Редактирано 6 Април, 2011 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaydog 7 #14 Отговорено 6 Април, 2011 Благодаря ви, всичко хубаво и на вас. )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TaNo 7 #15 Отговорено 6 Април, 2011 честито колега със здраве да си е караш.. много безавариени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #16 Отговорено 7 Април, 2011 честито колега, със здраве да и пържиш буталата. успех с бъдещите ти планове за тунинга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jarjarbings 6 #17 Отговорено 7 Април, 2011 Още един в сектата ни :lol: Честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djudista 22 #18 Отговорено 7 Април, 2011 Честито и от мен карам същия съсел чакат те много безсънни нощи с тунинга по този модел.Много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
accord2_2 3 #19 Отговорено 7 Април, 2011 честито колега сигурно усещането е страхотно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasi ladata 6 #20 Отговорено 10 Април, 2011 Честито колега само и давай по малко газ че върви много със здраве да я караш и безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6koooooo 1 #21 Отговорено 17 Април, 2011 Честито колега,не искам да ти развалям кефа,но според мен,няма смисал да набиваш пари в този мотор...имах същата d13 ,бях се вманиачил,като тебе да я правя,но един майстор ме отказа(и беше прав човека).Карай си я така,пържи си я,пък по-натам и по-мощна....честито и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plsr 6 #22 Отговорено 2 Юли, 2011 Честито 5 генерация си е 5 генерация със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_viper 18 #23 Отговорено 3 Юли, 2011 Честито колега безаварийно шофиране и да ти носи много радост и гаджета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове