Todor_Gagovski 33 #1 Публикувано 11 Март, 2011 Абе хора какво ще кажете да си организираме една среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 11 Март, 2011 Със седмичките ли? Хайде! Ама къде, София? Че гледам, сте от Пловдив с г-н ivan_m. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1520 #3 Отговорено 11 Март, 2011 Аз съм малко по-сложен, но стига да мога, с удоволствие ще дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 12 Март, 2011 Между другото ако има повече хора от Пловдив и мен не ми пречи някой уиикенд там да е. Ходя от време на време нататък и винаги мога да си измисля и други оправдания освен срещата да покарам до там, така че нека всеки, който иска да дойде, да се добави в този списък, като отбележи къде може и да насрочим дата:Аз (Veseliq) - София и ПловдивTodor_Gagovski - Пловдив и ?NikiG - София и ПловдивZlatozator - София и ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1520 #5 Отговорено 12 Март, 2011 При мен положението е следното - имам бебе на 4 месеца и нещо, и ми е малко трудно да тръгна на някъде и да оставя жената сама вкъщи в почивния ден, при положение че и без това перкулясва с лапето по цяла седмица през деня. Та, ако е в София - мога. Ако е някое спокойно място на чист въздух (между София и Пловдив, примерно) ще ги взема с мен и ще дойдем всички (т.е. пак мога). Казвам "между София и Пловдив", защото като гледам, основните ентусиасти сме от тези места, а и пътят помежду им е удобен. Живот и здраве, на 26-ти и 27-ми март съм неналичен за среща. Но, не се съобразявайте с мен. Ако се стигне до среща удобна за всички, на която аз няма да мога да присъствам, не искам да съм пречката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #6 Отговорено 19 Март, 2011 Това ли сме само хората с 7 генерация?!За среща и аз съм съгласен, на мен ми е удобно в района на Пловдив естествено. Край Пловдив най удобно е както предложи колегата Тодор Бачковския манастир или хижа Здравец /има голям паркинг и ще е по-спокойно, защото запролети ли, събота и неделя на манастира става лудница /.Ако някой се сети за подходящо място между София и Пловдив, да предлага, за да има и компромисен вариант, макар че софиянци не се задържат много в София през почивните дни, и района на Пловдив е подходящ за случая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1520 #7 Отговорено 30 Март, 2011 За срещата - явно без конкретни предложения няма да стане. И така - чувал съм хубави неща за Костенец. Еднакво близо (и далеч) е спрямо и София и Пловдив. Търсейки в нета, попаднах на следната тема на колегите от VW форума. Хотелчето изглежда повече от добро. Има ли желаещи за такъв вариант? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #8 Отговорено 31 Март, 2011 Мястото изглежда приказно: http://www.ezeroto.com/contacts.htmlТогава нека изберем дата за срещата, тези които ми харесват на мен за следобедно-вечерна среща:- 10ти Април (Неделя)- 17ти Април (Неделя)- 24ти Април (Неделя)Ако има други предложения - дайте ги. Обаче Бачковския манастир - ще ме извиняват колегите от Пловдив ама за софиянец това са близо 400км път заради едната среща. А това, което Златозатора предложи е компромисно и изглежда прекрасно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #9 Отговорено 31 Март, 2011 (Редактирано) Идеята за Костенец ми хареса. Но защо в неделя а не събота и неделя с преспиване.Ще има ли и такава опция?Иначе за мен датата не е от значение, когато на всички им е удобно тогава. Тино ако нямаш с какво да дойдеш мога да те взема с моята кола.Ще ми е приятно да се запознаем.Опс в неделя 10 април немога-нощна смяна съм, но след това съм целия месец в отпуска. Редактирано 31 Март, 2011 от Todor_Gagovski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #10 Отговорено 1 Април, 2011 Ако искате да се намерим по скайп и да се разберем там?За сега остава 16ти или 17ти Април. Аз събото-неделно (с преспиване) няма какъв да диря извън софето, но ако другите имате желание мога просот да се включа събота вечер 16ти срещу 17ти пък вие да откарате и повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #11 Отговорено 13 Април, 2011 Колеги, нещо темата забуксуваЩе има ли среща на 16 и 17 или се отлага? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове