Fiend 89 #1 Публикувано 31 Март, 2011 След като снощи за малко не си изгубих предницата, се позамислих кой щеше да обере овациите ако се стигне до ПТП. Ситуацията е следната :Спрял съм на червен светофар (пресечката на която се намирам има и знак за път без предимство), при смяна със зелена светлина съответно потеглям и навлизам в кръстовището съвсем културно. В момента на навлизането (има няма 5 метра), светофара минава на мигаща жълта светлина и от другата пресечка едно "келешче" решава явно, че това е шанса да си провери здравината на ламарините и разминаването беше на магия. Днес от любопитство спрях и попитах служител на реда и отговора му бе : и двамата получавате тлъсти актове ! Някой с мнение или опит, да изкаже становище ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #2 Отговорено 31 Март, 2011 (Редактирано) не трябваше да ходиш при Чичко полицай...... за тях има само виновни, а прави не..... всичко е до самия полицай Редактирано 31 Март, 2011 от DohcVtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #3 Отговорено 31 Март, 2011 Според мен ти не си виновен, ако се бе случил някакъв инцидент. До колкото знам ти си длъжен да се подчиниш на светофара в този случай, защото той работи! А знака е поставен за случаи когато светофара е неработещ (обикновенно късните часове от денонощието). А ако няма знаци и светофари, тогава важи правилото, че дясностоящия е с предимство! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 31 Март, 2011 Лош момент си намерил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 31 Март, 2011 Нали знаеш приказката за сестрата?Вие се ударете при неработеща светофара уредба,а после върви обяснявай,че си навлезал на зелено 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #6 Отговорено 31 Март, 2011 Това за сестрата в случая важи А какво ще стане ако има свидетели и/или доказателства на това, че аз съм навлязъл на зелено при работеща светофарна уредба ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #7 Отговорено 31 Март, 2011 Нали знаеш приказката за сестрата?Вие се ударете при неработеща светофара уредба,а после върви обяснявай,че си навлезал на зеленоИсках да ти дам плюсче, виното е виновно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VILETU 0 #8 Отговорено 31 Март, 2011 Върна ме години назад...Приближавам кръстовище на червен светофар, намалявам, светва жълто и ... автобуса отляво тръгна с мръсна газ! Добре, че и аз вече бях ускорил, та можах да мина преди него. Тогава в огледалото видях, че светофара е на мигаща жълта. Бях я забравил случката. И до сега си мисля, че при евентуално ПТП аз ще съм невинен Нищо лично, колега, просто другата гледна точка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове