Jump to content
fenabg

Едно интересно решение за изработка на мигли -изгнили

Recommended Posts

Наскоро ми докараха една хонда /малеее и то каква/ мноо лачен автомобил, готин .Не бях и виждал такава ,ма няма и да кажа каква е :D .Та се оказа че я яде нещо от вътре/миглите на задните калници/ , .А такива няма щот и колата е уникат по наще земи :D .Та бях се отказал от услугата кърпене :P но колата си заслужава цялото внимание което ще и дам.

Проблема е че готови мигли /задни/ има на луната у петък на обед ,първо реших да ги правя на ръка няма проблем ,но........

Dokato правех това

Публикувано изображение

и това

Публикувано изображение

Видях това ,и нещо ми заприлича на нещо :)

Публикувано изображение

След бързото измерване с шаблон /от картон :) / ми светна че проблема е решен

Както се вижда по горе вътрешния подкалник е почистен след това го намазах с разни неща

Публикувано изображение

След като я намазах пристъппих към до напасването на новия детайл

Публикувано изображение

вече напаснат ,го поомазах и него ,черното е силикон .

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и почна и лепването тук там :punk:

Публикувано изображение

крайния резултат :

Публикувано изображение

Пускам темата в полза на тези които имат редки вече модели и стари ,а и съм срещал доста често запитването.- от каде задни мигли за ХОНДА .... ?

По натам ще продължа с някои обяснения :punk: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Стига си слагал BMW-истки части по Хондата бе :P

Редактирано от Izanagi
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че какво и е, и без това е американска, малко немско няма да я сбърка, важен е крайния резултат.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таз бяла красавица ми мяза на една V-образна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таз бяла красавица ми мяза на една V-образна :)

Не е :P колата е д16 дуал ;) не позна :yes:

Като правите тая операция с миглите наблягайте на О-мазването :) на миглата и от вътре .Винаги има начин ;) .Проблема е ,че както са казали хората ;) , жена :lol: , свлачище и ръжда тръгнат ли , няма спиране . Обръщайте внимание на сглопката на вътрешната и външната част .Кит не помага :shy: Как проицедирам Аз - намазвам на две ръце боя в случая три в едно с възможно най близкия цвят до колата или черна .Тук вие си избирате .След като изсъхне хубаво боди 930 и пак боя .Това си е начин които аз си го прилагам и не ангажирам с него никои. От всичките коли които повъстанових тоя метод за сега ми най пасва.

Пешо мани че стана от бмвето ,но тая ламарина е обработена много добре ;) и е подходяща за тая процедура .По три слоя препарати ;) и от двете страни са положоли .

П.п скоро ще кажа от какво стават на 3г сивик ,телевизорче.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eееее, жалко че си дадох изгнилата кочина в Надин.... сега щях да ти я докарам да я оправиш с чаркове от БеЕмВе :shy:Много добра работа! Ще имаш честта да ми оправиш жулнатите брони като се опарича :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре се е получило.

Трябва да поканим японска делегация да вземат know-how. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Упс ,забравих ето и краен резултат

Какъв краен резултат бре ? Имаш още да кърпиш долу на прага .. ;) Иначе добре е станала Баварката .. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва на прага отдавна е в историята ;) ,оправено и нагласено .П.п нямаше нужда от кръпки там :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.п скоро ще кажа от какво стават на 3г сивик ,телевизорче.Здр. и очаквам с любопитство решението, че онова бялото от подписа ми пак чака за реставрация. Иначе бравос за НоМW-то :thumbs1: . Ще правиш ли Сивичето бегачка или ще е реставрация към автентичната визия?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак от бмву :lol: ма по старите тея дет носат до 15ки джанти .318 незнам си кво .Бре не ги научих ,ма кат зема за моето ще пиша кое е бмвуто .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пак от бмву :lol: ма по старите тея дет носат до 15ки джанти .318 незнам си кво .Бре не ги научих ,ма кат зема за моето ще пиша кое е бмвуто .

Важно е от коя генерация "тройка" (предполагам от тея дето са преди 1990г.) щото следващите 2 цифри са кубатура на ДВГ-то. Доколкото виждам обаче веждите им са "елипсовидни" , докато нам нужните (с цел автентичност) би било добре да са закръгленотрапецовидни - не че в момента имам по-акуратно предложение. Огледай се още, а и аз ще питам за визуално съдействие едного с "по-набито око" :thumbs1: Редактирано от ceco_accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...