Restless 203 #1 Публикувано 25 Март, 2011 Според вас работи ли?Имам чувство че връща случайни резултати.Търсих "дифтунга", търсих "дихтунга" - връща теми в които и помен няма от тези думи.За търсенето на cr-v и подобни - вижте ми подписа.Да, през гугъл намирам каквото ми трябва...Махнете бутона и полето за търсене, така и така не стават за чеп на каца със зеле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #2 Отговорено 25 Март, 2011 Не знам какво очакваш да се направи като пускаш темата. Аз от както съм в този форум не помня някога да е имало нормална търсачка-просто винаги си прави кавото си иска (е, все пак няколко пъти е проработвала). Явно по-лесният вариант е като се интересуваш от нещо да си пуснеш тема-само дето веднага ще се намерят трима-четирима, които да ти обяснят с яден тон какъв си невежа и че форума си има търсачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #3 Отговорено 25 Март, 2011 (Редактирано) За по-сигурно ползвам google търсене на сайта, така няма грешка!http://www.google.bg/search?hl=bg&q=site%3Ahondabg.com+%D0%B4%D0%B8%D1%84%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0&aq=f&aqi=&aql=&oq=http://www.google.bg/search?hl=bg&q=site%3Ahondabg.com+%D0%B4%D0%B8%D1%85%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&aq=f&aqi=&aql=&oq= Редактирано 25 Март, 2011 от BLEIN MONO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #4 Отговорено 25 Март, 2011 IPB не обръщат много голямо внимание на кирилицата. Имат алтернативна опция за търсачка, но все още имам не малки трудности да я накарам да работи. В ранните часове на деня (между 02:30 и 06:00) търсачката обикновенно не работи. Това е защото се опитавм да подкарам алтернативата която работи значително по-добре с кирилицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #5 Отговорено 25 Март, 2011 Тази във форума явно е мързи да търси,та затова ползваите гУгъл! Пишете: site:forums.hondabg.com (думичката която ви трябва) Надявам се да съм бил полезен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове